Nachtvlinders: veldgids met alle in Nederland en België voorkomende soorten

 
9789052106250: Nachtvlinders: veldgids met alle in Nederland en België voorkomende soorten
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Nota de la solapa:

TIRION NATUUR
wilgenhoutrups (Cossus cossus)
hageheld (Lasiocampa quercus)
bonte bessenvlinder (Abraxas grossulariata)
Deze unieke gids biedt een deskundig overzicht van alle in Nederland en Belgi oorkomende macro-nachtvlinders. Vrijwel alle soorten worden uitgebreid beschreven en in beeld gebracht met minimaal tekening in de natuurlijke rusthouding.
Alle informatie uit deze van oorsprong Engelse gids is aangepast aan de situatie in Nederland en Belgi n aangevuld met extra tekeningen en soortbeschrijvingen. Met een algemeen gedeelte over determinatie en bestudering van nachtvlinders wordt het boek ingeleid.
De vertaling en bewerking van de tekst kwam tot stand door medewerkers van De Vlinderstiching, de Werkgroep Vlinderfaunistiek en de Vlaamse Vereniging voor Entomologie.
pauwoogpijlstaart (Smerinthus ocellata)
spaanse vlag (Euplagia quadripunctaria)
rood weeskind (Catocala nupta)
Meer dan 1600 prachtige gedetailleerde tekeningen in kleur van ruim 900 soorten nachtvlinders, weergegeven in hun natuurlijke rusthouding
Bijna 80 foto's van rupsen
Uitgebreide teksten bij elke soort: kenmerken, gelijkende soorten, vliegtijd en gedrag, levenscyclus, waardplanten, habitat en voorkomen in Nederland en Belgie

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición