La meva capsa de Pandora (D'un dia a l'altre)

2 valoración promedio
( 1 valoraciones por Goodreads )
 
9788477273998: La meva capsa de Pandora (D'un dia a l'altre)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

La meva capsa de Pandora editado por Quaderns Crema S.A.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

Dels vuitanta anys que haurà acabat de complir quan aquest llibre vegi la llum, Xavier Valls n'haurà passat més de cinquanta a París. Pintor amb una obra molt sòlida al marge de les modes dominants, ha cultivat amb dedicació al llarg de tota la vida l'amistat amb gent enormement diversa: l'amistat ha estat per a ell imprescindible, i ha privilegiat sempre el contacte amb els altres com a font de coneixement i divertiment. Fidel al passat i al seu país, amant del detall, exigent, tendre i divertit; respectuós i generós i alhora mordaç, en aquest llibre fa un repàs a la seva vida, a més d'oferir-nos una aproximació personal i enormement atractiva a tota una època.

Biografía del autor:

Xavier Valls (Barcelona, 1923-2006) va viure 58 anys a París. Pintor amb una obra molt sòlida al marge de les modes dominants, va cultivar amb dedicació al llarg de tota la vida l'amistat amb gent enormement diversa: l'amistat ha estat per a ell imprescindible, i ha privilegiat sempre el contacte amb els altres com a font de coneixement i divertiment.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición