Deu coses que odio de mi (Narrativa Singular)

 
9788424632250: Deu coses que odio de mi (Narrativa Singular)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

A l'escola és la Jamie: rossa, de pell blanca... una més. A casa, és la Jamilah, musulmana, morena i amb un pare de l'edat de pedra. Per., quant de temps es pot mantenir una farsa així? Una nova obra de Randa Abdel-Fattah, que, amb el seu reconegut estil fresc i humorístic, retrata la situació de moltes noies musulmanes a l'occident. A l'escola, la Jamilah es fa passar per rossa i occidental per ocultar el seu origen musulmà.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

A l'escola és la Jamie: rossa, de pell blanca... una més. A casa, és la Jamilah, musulmana, morena i amb un pare de l'edat de pedra. Però, quant de temps es pot mantenir una farsa així? Una nova obra de Randa Abdel-Fattah, que, amb el seu reconegut estil fresc i humorístic, retrata la situació de moltes noies musulmanes a l'occident.

Biografía del autor:

Randa Abdel-Fattah és l'autora de l'èxit internacional Per què tothom em mira això del cap? Es defineix a si mateixa com a "nascuda australiana-musulmana-palestina-egípcia enamorada de la xocolata", és membre del Consell Àrab d'Austràlia i participa en campanyes a favor dels drets humans.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición