Les escoles que canvien el món (ACTUALITAT)

 
9788416430352: Les escoles que canvien el món (ACTUALITAT)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

El nou llibre de César Bona ens convida a conèixer de primera mà alguns dels casos més meravellosos que estan succeint en l'àmbit educatiu, excel·lents exemples de que l'educació dels nostres fills, la manera d'ensenyar-los, es pot fer d'una altra manera i, el millor de tot: que funciona.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

El nou llibre de César Bona ens convida a conèixer de primera mà alguns dels casos més meravellosos que estan succeint en l'àmbit educatiu, excel·lents exemples de que l'educació dels nostres fills, la manera d'ensenyar-los, es pot fer d'una altra manera i, el millor de tot: que funciona.

Hi ha escoles que estan canviant l'educació. No són a Finlàndia ni a Suècia, són aquí. Unes són rurals i altres públiques, algunes tenen alumnes d'infantil i de primària, altres, a més, de secundària, de batxillerat o d'FP, però totes són «escoles Changemarker» i estan preparades per liderar una autèntica transformació educativa.

César Bona ha viatjat a set ciutats i pobles seguint el camí d'algunes de les escoles que lluiten perquè cada nen i cada nena tingui l'oportunitat de convertir-se en un agent de canvi. Aquests centres compten amb alumnes motivats, mestres compromesos i pares còmplices. Escoles excel·lents des d'un punt de vista acadèmic, amb un projecte integral en el qual el respecte, la creativitat, la imaginació, el treball en equip, l'empatia, la interacció amb el barri i amb la societat són el millor camí per completar l'ensenyament de les assignatures tradicionals.

L'autor ha entrevistat a mestres, pares i alumnes i ens narra, amb una veu personal i propera, els projectes que estan duent a terme, el que han aconseguit i com tots nosaltres, sigui quina sigui la nostra edat, podem aportar-hi molt. No hem d'oblidar que els nens no són els adults del demà, són els habitants del present. Si reforcem la seva creativitat natural, la seva imaginació desbordant, i treballem l'empatia, la solidaritat i el respecte, poden canviar el món. No en el futur, sinó ara.

Perquè una nova educació no és un somni, és una realitat.

Biografía del autor:

César Bona (Ainzón, Zaragoza, 1972), se convirtió hace unos meses en el mejor profesor de España. Su clave es su empatía, su capacidad para conectar con los alumnos y detectar lo que les falta y lo que les puede motivar. Así ha sido en todos los colegios en los que ha ejercido la enseñanza. Desde una clase con niños de diez años que no sabían leer -la mayoría de etnia gitana- hasta un colegio rural de seis alumnos donde la mitad de ellos no se hablan por rencillas familiares. En el primero combatió el absentismo escolar recibiendo clases de cajón flamenco (impartidas por sus alumnos), y el analfabetismo con una obra de teatro. En el segundo, rodó un corto de cine mudo con los niños, poniendo como protagonistas a los que no se dirigían la palabra (esta experiencia ganó un permio del Ministerio de Educación, y el corto se llevó un galardón en un festival de cine de la India).

Además de la creatividad también quiere que sus alumnos desarrollen el espíritu crítico y sepan plantear alternativas: en Muel (Zaragoza) llegó un circo. César les hizo investigar sobre los circos como trabajo extraescolar y de este experimento surgió El Cuarto Hocico, una protectora de animales virtual que fue premiada por la mismísima Jane Goodall (la primatóloga, Premio Príncipe de Asturias y Embajadora Mundial de la Paz, pone a César de ejemplo de pedagogo fuera de serie). Hoy en día esta protectora tiene un alcance internacional: Children for Animals, y demuestra todo lo que se puede conseguir con el poder de los niños (la prohibición en su pueblo, por ejemplo, de los circos con animales, otro premio ministerial, además del de la asociación de Jane Goodall y la presentación en las Cortes de su proyecto).

Todas estas iniciativas, entre muchas otras, le han llevado a optar al Global Teacher Prize, un galardón equivalente al Premio Nobel del Profesorado, en el que César se ha contado entre los 50 finalistas (es el único español).

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Comprar nuevo Ver libro

Gastos de envío: EUR 7,00
De España a Estados Unidos de America

Destinos, gastos y plazos de envío

Añadir al carrito

Los mejores resultados en AbeBooks

1.

Bona, César; Gerones Planaguma, Carme
Publicado por Rosa dels Vents (2016)
ISBN 10: 8416430357 ISBN 13: 9788416430352
Nuevo Tapa blanda Cantidad disponible: 1
Librería
AG Library
(Malaga, España)
Valoración
[?]

Descripción Rosa dels Vents, 2016. Condición: New. El nou llibre de César Bona ens convida a conèixer de primera mà alguns dels casos més meravellosos que estan succeint en l'àmbit educatiu, excel lents exemples de que l'educació dels nostres fills, la manera d'ensenyar-los, es pot fer d'una altra manera i, el millor de tot: que funciona. Hi ha escoles que estan canviant l'educació. No són a Finlàndia ni a Suècia, són aquí. Unes són rurals i altres públiques, algunes tenen alumnes d'infantil i de primària, altres, a més, de secundària, de batxillerat o d'FP, però totes són «escoles Changemarker» i estan preparades per liderar una autèntica transformació educativa. César Bona ha viatjat a set ciutats i pobles seguint el camí d'algunes de les escoles que lluiten perquè cada nen i cada nena tingui l'oportunitat de convertir-se en un agent de canvi . Aquests centres compten amb alumnes motivats, mestres compromesos i pares còmplices. Escoles excel lents des d'un punt de vista acadèmic, amb un projecte integral en el qual el respecte, la creativitat, la imaginació, el treball en equip, l'empatia, la interacció amb el barri i amb la societat són el millor camí per completar l'ensenyament de les assignatures tradicionals. L'autor ha entrevistat a mestres, pares i alumnes i ens narra, amb una veu personal i propera, els projectes que estan duent a terme, el que han aconseguit i com tots nosaltres, sigui quina sigui la nostra edat, podem aportar-hi molt. No hem d'oblidar que els nens no són els adults del demà, són els habitants del present. Si reforcem la seva creativitat natural, la seva imaginació desbordant, i treballem l'empatia, la solidaritat i el respecte, poden canviar el món. No en el futur, sinó ara. Perquè una nova educació no és un somni, és una realitat. *** Nota: EL COSTE DE ENVÍO A CANARIAS ES 11.49 EUROS. Si ha realizado un pedido con destino a CANARIAS no podemos hacer el envío con el coste actual. Nos pondremos en contacto con usted para comunicar el coste total del envío a Canarias y si está de acuerdo, Abebooks le efectuará el cargo adicional. Nº de ref. del artículo: 13794298

Más información sobre este vendedor | Contactar al vendedor

Comprar nuevo
EUR 17,01
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 7,00
De España a Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío

2.

Bona, Cesar
Publicado por ROSA DELS VENTS (2016)
ISBN 10: 8416430357 ISBN 13: 9788416430352
Nuevo Tapa blanda Cantidad disponible: 5
Librería
Imosver
(Lerez, España)
Valoración
[?]

Descripción ROSA DELS VENTS, 2016. Condición: Nuevo. El nou llibre de César Bona ens convida a conèixer de primera mà alguns dels casos més meravellosos que estan succeint en làmbit educatiu, excel lents exemples de que leducació dels nostres fills, la manera densenyar-los, es pot fer duna altra manera i, el millor de tot: que funciona.Hi ha escoles que estan canviant leducació. No són a Finlàndia ni a Suècia, són aquí. Unes són rurals i altres públiques, algunes tenen alumnes dinfantil i de primària, altres, a més, de secundària, de batxillerat o dFP, per. totes són «escoles Changemarker» i estan preparades per liderar una autèntica transformació educativa.César Bona ha viatjat a set ciutats i pobles seguint el camí dalgunes de les escoles que lluiten perquè cada nen i cada nena tingui loportunitat de convertir-se en un agent de canvi. Aquests centres compten amb alumnes motivats, mestres compromesos i pares c.mplices. Escoles excel lents des dun punt de vista acadèmic, amb un projecte integral en el qual el respecte, la creativitat, la imaginació, el treball en equip, lempatia, la interacció amb el barri i amb la societat són el millor camí per completar lensenyament de les assignatures tradicionals.Lautor ha entrevistat a mestres, pares i alumnes i ens narra, amb una veu personal i propera, els projectes que estan duent a terme, el que han aconseguit i com tots nosaltres, sigui quina sigui la nostra edat, podem aportar-hi molt. No hem doblidar que els nens no són els adults del demà, són els habitants del present. Si reforcem la seva creativitat natural, la seva imaginació desbordant, i treballem lempatia, la solidaritat i el respecte, poden canviar el món. No en el futur, sinó ara.Perquè una nova educació no és un somni, és una realitat. Nº de ref. del artículo: 0010138311

Más información sobre este vendedor | Contactar al vendedor

Comprar nuevo
EUR 17,01
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 22,00
De España a Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío

3.

BONA, CESAR
Publicado por 17/11/2016 (2016)
ISBN 10: 8416430357 ISBN 13: 9788416430352
Nuevo Cantidad disponible: 3
Librería
Hilando Libros
(Madrid, España)
Valoración
[?]

Descripción 17/11/2016, 2016. Condición: NUEVO. 336 pages/páginas. Nº de ref. del artículo: 9788416430352

Más información sobre este vendedor | Contactar al vendedor

Comprar nuevo
EUR 17,90
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 24,85
De España a Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío

4.

César Bona
Publicado por ROSA VENTS
ISBN 10: 8416430357 ISBN 13: 9788416430352
Nuevo Encuadernación de tapa blanda Cantidad disponible: 1
Librería
KALAMO LIBROS, S.L.
(Madrid, MADRI, España)
Valoración
[?]

Descripción ROSA VENTS. Encuadernación de tapa blanda. Condición: Nuevo. COLECCIÓN: ACTUALITAT. Nº de ref. del artículo: PRH9788416430352

Más información sobre este vendedor | Contactar al vendedor

Comprar nuevo
EUR 17,90
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 28,71
De España a Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío