Imagen del editor
Imagen no disponible

A lábszártörés kezelésének klinikai és kísérletes vizsgálata (Paperback)

Balázs Patczai, Norbert Wiegand

ISBN 10: 3639734572 / ISBN 13: 9783639734577
Editorial: GlobeEdit, Germany, 2016
Nuevos Condición: New Encuadernación de tapa blanda
Librería: The Book Depository EURO (London, Reino Unido)

Librería en AbeBooks desde: 29 de abril de 2014 Valoración librería Valoración 3 estrellas

Cantidad disponible: 1

Comprar nuevo
Precio: EUR 53,85 Convertir moneda
Gastos de envío: EUR 3,53 De Reino Unido a Estados Unidos de America Destinos, gastos y plazos de envío
Ańadir al carrito

Descripción

Language: Hungarian. Brand new Book. A lábszártörés az összes csonttörés 15%-a mely, Magyarországon kb. 2500 esetet jelent évente. A törést elszenvedettek 90%-át m téti úton kezeljük. A lábszártörések kezelésében kiemelten fontos a "bio-logikus" gondolkodás, melyben meg kell találni az összhangot a tervezett m téti beavatkozás és a sérült végtag, mint biológiai, biomechanikai egység között. Publikációm megírása során célkit zéseim az alábbiak voltak: - A lábszártörések kezelésében bekövetkezett szemléletváltás és az alkalmazott új módszerek bemutatása a témában végzett vizsgálataim és megjelent publikációim alapján. - A compartment szindróma, mint az egyik leggyakoribb ischaemiás szövödmény kialakulásához vezetö szöveti nyomásváltozások klinikai vizsgálata a töréskezelésben használt legelterjedtebb m téti megoldás, a felfúrásos és a felfúrás nélküli velö rszegezések alkalmazása során. - Alapkutatásként a compartment szindrómás és a Volkmann féle ischaemiás izom termokémiai vizsgálata, a különbözö mértékben károsodott izmok összehasonlító vizsgálata, klinikai következtetések levonása. Ajánlom a könyvet azoknak, akik nemcsak klinikai, hanem alapkutatási szinten is érdeklödnek a lábszártörések korszer kezelésében. N° de ref. de la librería KNV9783639734577

Hacer una pregunta a la librería

Detalles bibliográficos

Título: A lábszártörés kezelésének klinikai és ...

Editorial: GlobeEdit, Germany

Ańo de publicación: 2016

Encuadernación: Paperback

Condición del libro: New

Acerca de

Reseńa del editor:

A lábszártörés az összes csonttörés 15%-a mely, Magyarországon kb. 2500 esetet jelent évente. A törést elszenvedettek 90%-át műtéti úton kezeljük. A lábszártörések kezelésében kiemelten fontos a „bio-logikus” gondolkodás, melyben meg kell találni az összhangot a tervezett műtéti beavatkozás és a sérült végtag, mint biológiai, biomechanikai egység között. Publikációm megírása során célkitűzéseim az alábbiak voltak: - A lábszártörések kezelésében bekövetkezett szemléletváltás és az alkalmazott új módszerek bemutatása a témában végzett vizsgálataim és megjelent publikációim alapján. - A compartment szindróma, mint az egyik leggyakoribb ischaemiás szövődmény kialakulásához vezető szöveti nyomásváltozások klinikai vizsgálata a töréskezelésben használt legelterjedtebb műtéti megoldás, a felfúrásos és a felfúrás nélküli velőűrszegezések alkalmazása során. - Alapkutatásként a compartment szindrómás és a Volkmann féle ischaemiás izom termokémiai vizsgálata, a különböző mértékben károsodott izmok összehasonlító vizsgálata, klinikai következtetések levonása. Ajánlom a könyvet azoknak, akik nemcsak klinikai, hanem alapkutatási szinten is érdeklődnek a lábszártörések korszerű kezelésében.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Descripción de la librería

The Book Depository - bookdepository.com - is the UK's largest dedicated online bookseller offering the largest range of titles in the world, available for dispatch within 48 hours. Founded in 2004 to make 'All Books To All' we focus on selling 'less of more' rather than 'more of less', differentiating ourself from other retailers who increasingly focus on bestsellers. All books available to All Currently, The Book Depository is able to ship over 4 million unique titles, within 48 hours, from our fulfillment centre in Gloucester, United Kingdom. This figure is increasing everyday. Apart from publishers, distributors and wholesalers, we even list and supply books from other retailers!

Ver la página web de la librería

Condiciones de venta:

All books are shipped in New condition promptly, we are
happy to accept returns up to 30 days from purchase. Orders
usually ship within 1-2 business days. Domestic Shipments
are sent by Royal Mail, and International by Priority
Airmail. We are happy to accept returns up to 30 days from
purchase.

¿ Name of business : The Book Depository Ltd
¿ Form of legal entity : A Limited Company
¿ Business address: The Book Depository, Thames Central, Hatfield Road,
Slough, Berkshire, SL1 1QE
¿ Email address:...

Más información
Condiciones de envío:

Orders usually ship within 1-2 business days. Domestic Shipments are sent by Royal
Mail, and International by Priority Airmail. Orders usually ship within 1-2
business days. Domestic Shipments are sent by Royal Mail, and International by
Priority Airmail. We are happy to accept returns up to 30 days from purchase.
Please contact the seller directly if you wish to return an order.

Todos los libros de esta librería

Métodos de pago
aceptados por la librería

Visa Mastercard American Express Carte Bleue