Imagen del editor

El Pla de Tutoria a la Universitat

Quinquer, Dolors; Guillamón, Cristina; Freixas, Mònica; Gairín, Joaquín (coord.)

ISBN 10: 8449024196 / ISBN 13: 9788449024191
Editorial: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, 2005
Nuevos Condición: New Encuadernación de tapa blanda
Comprar nuevo
Precio: EUR 8,00 Convertir moneda
Gastos de envío: EUR 10,00 De España a Estados Unidos de America Destinos, gastos y plazos de envío
Añadir al carrito

Ofrecido por

AG Library
Malaga, España

Valoración 4 estrellas

Librería en AbeBooks desde: 2 de agosto de 2010

Descripción

Aquest llibre s’adreça a professors, a responsables acadèmics i a totes aquelles persones interessades en l’organització i la gestió d’accions tutorials i d’orientació per a estudiants universitaris. El seu objectiu és oferir un conjunt de pautes sobre l’elaboració d’un pla de tutoria a la universitat, sigui en l’àmbit de la universitat, d’una facultat o escola, per a una titulació o per a un col lectiu especial (estudiants de primer curs, repetidors, etc. ). Versa principalment sobre els elements del pla de tutoria: la detecció de necessitats, la redacció d’objectius, les principals tipologies d’acció tutorial (en funció de les modalitats, els agents, el format o l’abast del pla), els moments clau per a l’atenció dels estudiants, l’organització i la seva avaluació. Tanmateix, presenta les característiques que ha de tenir el procés d’implantació d’un pla i finalitza amb un seguit d’estratègies, instruments i bibliografia que contribueixen a copsar com s’organitza a la pràctica l’acció tutorial a la universitat. Joaquín Gairín és doctor en Ciències de l’Educació (UAB) i catedràtic de Didàctica i Organització Escolar del Departament de Pedagogia Aplicada. És el coordinador del grup de Tutoria Universitària, responsable d’aquesta guia. Mònica Feixas és doctora en Ciències de l’Educació (UAB), professora lectora del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB i membre del grup de Tutoria Universitària. Cristina Guillamón és llicenciada en Pedagogia (UAB), professora associada del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB i membre del grup de Tutoria Universitària. Dolors Quinquer és llicenciada en Filosofia i Lletres, secció Història Moderna i Contemporània (UB), responsable del Programa Argó de la UAB i membre del grup de Tutoria Universitària. *** Nota: EL COSTE DE ENVÍO A CANARIAS ES 8 euros. Si ha realizado un pedido con destino a CANARIAS no podemos hacer el envío con un coste de 3,5 euros . Nos pondremos en contacto con usted para comunicar el coste total del envío a Canarias y si está de acuerdo, Abebooks le efectuará el cargo adicional. N° de ref. de la librería 335875

Cantidad: 1

Hacer una pregunta a la librería

Detalles bibliográficos

Título: El Pla de Tutoria a la Universitat

Editorial: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona

Año de publicación: 2005

Encuadernación: Soft cover

Condición del libro: New

Descripción de la librería

Ver la página web de la librería

Condiciones de venta:

We guarantee the condition of every book as it's described on the Abebooks web sites. If you're dissatisfied with your purchase (Incorrect Book/Not as Described/Damaged) or if the order hasn't arrived, you're eligible for a refund within 30 days of the estimated delivery date. If you've changed your mind about a book that you've ordered, please use the Ask bookseller a question link to contact us and we'll respond within 2 business days.

Condiciones de envío:

Si ha realizado un pedido con destino a CANARIAS no podemos hacer el envío con un coste de 3,5? . Nos pondremos en contacto con usted para comunicar el coste total del envío a Canarias y si está de acuerdo, Abebooks le efectuará el cargo adicional.

Los envíos a España se realizan a través de mensajería urgente.

Los gastos de envío están calculados sobre la base del peso de un libro de 2.2 LB ó 1 KG. Si su pedido es demasiado grande o pesado, nosotros podemos ponernos en contacto con usted para comunicarle que gasto de envío adicional es requerido.

Todos los libros de esta librería

Métodos de pago
aceptados por la librería

Visa Mastercard American Express Carte Bleue