Anette Althén Mal (Reviderad): Workbook

ISBN 13: 9789127506107

Mal (Reviderad): Workbook

4,25 valoración promedio
( 4 valoraciones por Goodreads )
 
9789127506107: Mal (Reviderad): Workbook
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Reseña del editor:

Mål

Populära Mål 1 och 2 är i första hand tänkta för nybörjare som läser Utbildning i svenska för invandrare studieväg 2, dvs kurs B och C, och motsvarande nivå inom andra skolformer.

Mål är en komplett kurs där alla färdigheter tränas i läroboken. Grammatikprogressionen är långsam och trygg. En minigrammatik baktill i läroboken innehåller alla moment som tas upp. Läroböckernas texter, dialoger och övningar hålls ihop av ett fast persongalleri: människor i olika åldrar och livssituationer som eleverna blir alltmer bekanta med.

Nyheter i mål
I 4:e upplagan av Mål har vi förnyat med ett mer autentiskt utseende med fler foton och moderna och aktuella genrer som blogg, mejl, sms etc. så att eleverna kan relatera texterna till sin vardag.

Mål är anpassad efter den senaste kursplanen och betygskriterierna. För att underlätta självständigt arbete finns en elev-cd längst bak i boken.

Hänvisningar till övningsboken
I läroboken får eleverna löpande hänvisningar till övningsboken. Det är en förbrukningsbok med övningar på, under och över lärobokens nivå. Här kan eleverna utveckla sin kommunikativa förmåga genom att arbeta både skriftligt och muntligt med sådant som tas upp i läroboken.

Mycket prat
Från första stund får eleverna ord och fraser som de kan använda direkt i sin vardag. I varje kapitel ligger fokus på ett eller två teman. Det innebär att man arbetar intensivt med ordförrådet inom respektive tema.

Dialoger med vardagsfraser följs upp med hörövningar och ofta också med några ytterligare talövningar. Det blir mycket prat i klassrummet för både läroboken och övningsboken ger gott om tillfällen att samtala, både i par och i grupp.

Uttalsmarkeringen i Mål är i denna upplaga utbytt mot konsonantmarkering, som är den mest utbredda inom svenska som andraspråk idag.

Digitalböcker
Mål läroböcker finns även som digitalböcker med inläst text med naturligt tal. Digitalböckerna har sökbart innehåll, anteckningsmöjligheter, bokmärkning, zoomfunktion och sparfunktion. Använd dem gärna för genomgångar med projektor.

Webbövningar

Det finns redan nu webbövningar till Mål, men hösten 2013 kommer det att finnas nya, utvecklade webbövningar för dig som är Mål-kund.

Mål Lärarhandledning

Lärarhandledningen till Mål 1 innehåller ett mycket omfattande material och tillsammans med läroboken och övningsboken är den till stor hjälp i undervisningen.

Starkt stöd för muntlig kommunikation
Materialet består av en tryckt del med fyra bifogade cd-skivor: en med hörförståelsedelen till testerna och två med alla texter och hörövningar till läroboken samt en med alla kopieringsunderlag, extramaterial samt tester. Färgbilderna på skivan med pdf:er är ett bra stöd för samtal och diskussion. De kan visas med hjälp av projektor eller skrivas ut på vanligt sätt. Förutom många mindre illustrationer av enskilda ord är alla huvudsakliga foton och illustrationer från läroboken med.

Tester
Testerna är anpassade både efter den nya kursplanen för Utbildning i svenska för invandrare men även efter sfi-provens struktur/nivå, vilket förbereder eleven väl inför dessa. Hörförståelsedelen är inspelad med ett naturligt tal.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Los mejores resultados en AbeBooks

1.

Althen
Publicado por Natur Och Kultur,Stockholm (2007)
ISBN 10: 912750610X ISBN 13: 9789127506107
Nuevo Paperback Cantidad disponible: 2
Librería
Murray Media
(North Miami Beach, FL, Estados Unidos de America)
Valoración
[?]

Descripción Natur Och Kultur,Stockholm, 2007. Paperback. Condición: New. Never used!. Nº de ref. del artículo: P11912750610X

Más información sobre este vendedor | Contactar al vendedor

Comprar nuevo
EUR 68,65
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 1,63
A Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío

2.

Althen
Publicado por Natur Och Kultur,Stockholm (2007)
ISBN 10: 912750610X ISBN 13: 9789127506107
Nuevo Tapa blanda Cantidad disponible: 1
Librería
Irish Booksellers
(Portland, ME, Estados Unidos de America)
Valoración
[?]

Descripción Natur Och Kultur,Stockholm, 2007. Condición: New. book. Nº de ref. del artículo: M912750610X

Más información sobre este vendedor | Contactar al vendedor

Comprar nuevo
EUR 70,39
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: GRATIS
A Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío