Van toen tot nu / 2 Van Napoleon tot euromunt / druk 1: canon van de vaderlandse geschiedenis (Van toen tot nu: canon van de vaderlandse geschiedenis)

 
9789047802402: Van toen tot nu / 2 Van Napoleon tot euromunt / druk 1: canon van de vaderlandse geschiedenis (Van toen tot nu: canon van de vaderlandse geschiedenis)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Nota de la solapa:

De vaderlandse geschiedenis komt tot leven.

De VAN NUL TOT NU CANON gaat over de ontwikkeling van Nederland. Het is een verzameling van vijftig belangrijke gebeurtenissen, personen en voorwerpen.

Ze hebben ons land gemaakt zoals het nu is. Van de hunebedden, via Willem van Oranje naar Europa. Niet met een saaie opsomming van feiten en jaartallen.maar met korte, informatieve teksten en heel veel striptekeningen en unieke fotos. En bij ieder onderwerp een persoonlijk verhaal van een kind uit de tijd. Zo komt de vaderlandse geschiedenis voor jong en oud echt tot leven.

Reseña del editor:

Venster 26 t/m 50

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición