Rogier Boon Wim is weg (Gouden boekjes)

ISBN 13: 9789047617129

Wim is weg (Gouden boekjes)

4,2 valoración promedio
( 5 valoraciones por Goodreads )
 
9789047617129: Wim is weg (Gouden boekjes)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Nota de la solapa:

Wim is jarig. Hij is heel vroeg opgestaan en stilletjes naar beneden gegaan...
Voor zijn verjaardag krijgt Wim een rode fiets. Eerst eten en dan gaat hij op pad, naar Spanje. Hij neemt proviand mee voor onderweg, want Spanje is ver weg. Maar zijn ouders zijn ongerust. Wim is weg! Ze bellen de politie en er wordt met man en macht naar hem gezocht. Zouden ze hem vinden?

Rogier Boon schreef en tekende dit beroemde Gouden Boekje in 1959 als eindexamenwerk voor de Amsterdamse Kunstnijverheidsschool, de latere Gerrit Rietveld Academie.

'Het zou mij, en met mij talloze anderen, een lief ding waard zijn als dit monument voor de avontuurlijke kinderfantasie, deze ode aan de ondernemende nieuwsgierigheid, dit even vrolijke als diepzinnige verhaal over de omzwervingen van een jonge held nog eens zou kunnen worden uitgegeven. Uit de grond van mijn hart zeg ik u dat het een van de zeer weinige kinderboeken is die ik werkelijk voor mijn plezier ook voor de duizendste keer aan mijn kinderen heb voorgelezen.' - Maarten Asscher over Wim is weg in een toespraak ter gelegenheid van het 65-jarige bestaan van The Little Golden Books

Biografía del autor:

Rogier Boon schreef en tekende Wim is weg in 1959 als eindexamenwerk voor de Amsterdamse Kunstnijverheidsschool (de huidige Rietveld Academie). Na een pauze van ruim 15 jaar is het boekje vanaf 4 september weer volop verkrijgbaar.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición