Het grote Rijksmuseum voorleesboek: de beste kinderboekenschrijvers over de meesterwerken uit het Rijksmuseum

4,27 valoración promedio
( 15 valoraciones por Goodreads )
 
9789047613824: Het grote Rijksmuseum voorleesboek: de beste kinderboekenschrijvers over de meesterwerken uit het Rijksmuseum
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Reseña del editor:

De beste kinderboekenschrijvers over de meesterwerken uit het Rijksmuseum

Nota de la solapa:

Kunst is er om naar te kijken. Natuurlijk is er bij elk schilderij een officieel – kunsthistorisch – verhaal. Zo’n verhaal kan je helpen een kunstwerk beter te begrijpen. Maar in goede kunst kun je vooral ook je eigen fantasie kwijt. Wat zie je zelf als je echt goed kijkt? Waar gaat dat jongetje dat door De Nachtwacht rent naartoe? Wat staat er in de brief die de Brieflezende vrouw van Vermeer aan het lezen is? Waarom is De bedreigde zwaan die Jan Asselijn schilderde zo boos? De beste kinderboekenschrijvers uit Nederland en Vlaanderen laten in Het grote Rijksmuseum voorleesboek hun fantasie de vrije loop en vertellen hun verhaal bij vijfentwintig beroemde meesterwerken uit het Rijksmuseum.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición