Geïllustreerde atlas van het hiernamaals

4 valoración promedio
( 4 valoraciones por Goodreads )
 
9789046809020: Geïllustreerde atlas van het hiernamaals
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Nota de la solapa:

Het hiernamaals voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid in kaart gebracht

Sinds het ontstaan van de beschaving heeft de mens zich uiteenlopende voorstellingen gemaakt van het hiernamaals. In deze unieke atlas komen ze op bijzondere wijze aan bod. Vijfduizend jaar cultuurgeschiedenis voert ons van de Mesopotamische onderwereld langs het oud-Egyptische dodenrijk Duat naar het islamitische hiernamaals, van de boeddhistische hellen langs de eilanden van Sint-Brandaan naar het hemelse Jeruzalem, van de helleput en louteringsberg van Dante naar de antropocentrische beelden van de Renaissance, van het hiernamaals van reformatie en contrareformatie langs het vooruitgangsdenken van de negentiende eeuw naar de hedendaagse hemel en hel.
De Geïllustreerde atlas van het hiernamaals brengt al deze visies en opvattingen van de andere wereld letterlijk in kaart. De circa twintig kaarten, voorzien van begeleidende én geïllustreerde teksten en een cultuurhistorische inleiding, vormen tezamen een kijk- en leesboek over het hiernamaals zoals nog nooit eerder is verschenen.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición