Letsels van de plexus brachialis

ISBN 13: 9789035220997

Letsels van de plexus brachialis

 
9789035220997: Letsels van de plexus brachialis
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Dalla seconda/terza di copertina:

De ontwikkeling en toepassing van microchirurgische technieken bij de behandeling van zenuwletsels, hebben een belangrijke verandering teweeggebracht in de houding ten opzichte van het letsel van de plexus brachialis. Met name bij het obstetrisch plexusletsel blijkt microchirurgische behandeling, snel na de geboorte, veelbelovend. Deze nieuwe technieken komen pas tot hun recht binnen een probleemgerichte, multidisciplinaire samenwerking. De Plexus Brachialis Werkgroep Limburg heeft in de afgelopen twintig jaar ervaringopgebouwd met deze intensieve behandeling. Ook werd onderzoek gedaan naar incidentie van de plexus bracialis, en naar operatieresultaten. Obstetrische plexus-brachialisletsels blijken driemaal zoveel voor te komen als niet-obstetrische. Onder de laatste groep vallen voornamelijk bromfiets- en motorongevallenletsels, maar ook sportletsels. Dit boek is het restultaat van een van de activiteiten van de Werkgroep, en heeft als doel het informeren over het vóórkomen, voorkómen en behandelen van obstetrische en niet-obstetrische plexusletstels.

Aan het boek hebben elf medewerkers, vanuit diversie specialisaties, een bijdrage geleverd. De redactie is gevoerd door dr. G. Blaauw, neurochirurg in het Academisch Ziekenhuis Maastricht en in het Atrium Medisch Centrum te Heerlen, en door C. Pons, revalidatiearts in het Hoensbroeck Revalidatiecentrum te Hoensbroek.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición