Annie M.G. Schmidt Minoes

ISBN 13: 9789021480978

9789021480978: Minoes

De verlegen journalist Tibbe wordt bijna ontslagen omdat hij nooit eens wat anders brengt dan ‘kattennieuws’. Dan ontmoet hij juffrouw Minoes die vroeger zelf poes was.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

From the Inside Flap:

De verlegen journalist Tibbe wordt bijna ontslagen omdat hij nooit eens wat anders brengt dan ‘kattennieuws’. Dan ontmoet hij juffrouw Minoes die vroeger zelf poes was. Ook al ziet ze eruit als een gewoon meisje. Ze spint, krabt, geeft kopjes en houdt nog steeds van vogeltjes. En ook al is ze nu een gewoon meisje, toch zingt ze af en toe nog de mauw-mauw-song en spreekt ze nog prima ‘kats’. Dat laatste kom Tibbe goed van pas. Via de katten-persdienst komt hij heel wat verborgen en geheime zaken te weten. Dat geeft natuurlijk grote moeilijkheden... Minoes, eerder verschenen als luisterboek met de stem van Annie M.G. Schmidt, is een van de meest populaire kinderboeken ooit. In 2001 werd het zeer succesvol verfilmd met Carice van Houten en Theo Maassen en in de hoofdrol. Theo Maassen (1966) is cabaretier en acteur. Zijn laatste solovoorstellingen waren Functioneel Naakt en Ruwe Pit. Hij speelde onder meer in de speelfilms Minoes en Amnesia en in de tv-serie Dunya & Desi.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición