El Poder Curatiu De La Meditació (Sabiduría perenne)

 
9788499882376: El Poder Curatiu De La Meditació (Sabiduría perenne)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Vet aquí un diàleg intel?ligent en la intersecció entre la ciència i les tradicions contemplatives. Una trobada que ens revela els últims descobriments sobre els efectes del cultiu sistemàtic de l?atenció plena (o mindfulness) i la compassió en la nostra capacitat autocurativa.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

Vet aquí un diàleg intel·ligent en la intersecció entre la ciència i les tradicions contemplatives. Una trobada que ens revela els últims descobriments sobre els efectes del cultiu sistemàtic de l’atenció plena (o mindfulness) i la compassió en la nostra capacitat autocurativa. El llibre recull les converses sobre la meditació que es van dur a terme entre el Dalai Lama, Jon Kabat-Zinn, Richard J. Davidson i investigadors punters –com Alan Wallace, Zindel Segal, Matthieu Ricard, Ajahn Amaro, Sharon Salzberg, Robert Sapolsky, John Teasdale, Jack Kornfield, Jan Chozen Bays i d’altres– durant la tretzena trobada organitzada per l’Institut Ment i Vida. El diàleg gira al voltant de qüestions relacionades amb la ciència i les aplicacions clíniques de la meditació: De quina manera influeixen les pràctiques meditatives en el dolor i el sofriment humà? Quin paper té el cervell en la salut i el benestar emocional? En quina mesura influeix la nostra ment en la malaltia? Quines sinèrgies poden ajudar-nos a transformar l’atenció de la salut i entendre les nostres limitacions evolutives com a espècie? En mirar de respondre aquestes qüestions amb el màxim rigor possible, El poder curatiu de la meditació representa tota una fita: el naixement del camp de la neurociència contemplativa.

Biografía del autor:

Jon Kabat-Zinn és un científic, autor i mestre de meditació que ha assumit la tasca d’apropar el mindfulness al corrent principal de la medicina i de la societat. És professor emèrit de medicina a la Universitat de Massachusetts, creador de la tècnica de reducció de l'estrès basada en el mindfulness i autor de nombrosos llibres, entre els quals destaquen Vivir con plenitud las crisis, Mindfulness para principiantes o La práctica de la atención plena. Richard J. Davidson és director del Laboratory for Affective Neuroscience i el Waisman Laboratory for Brain Imaging and Behavior. Actualment és catedràtic de psicologia i psiquiatria a la Universitat de Wisconsin. És autor de llibres com Visions of Compassion i The Emotional Life of Your Brain, entre d’altres. Zara Houshmand fa molts anys que s’ocupa de l'edició de llibres que recullen els diàlegs entre el Dalai Lama i científics de renom d’arreu del món.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Comprar nuevo Ver libro

Gastos de envío: EUR 7,00
De España a Estados Unidos de America

Destinos, gastos y plazos de envío

Añadir al carrito

Los mejores resultados en AbeBooks

1.

Publicado por Editorial Kairós SA (2013)
ISBN 10: 8499882374 ISBN 13: 9788499882376
Nuevo Tapa blanda Cantidad disponible: 1
Librería
AG Library
(Malaga, España)
Valoración
[?]

Descripción Editorial Kairós SA, 2013. Condición: New. Vet aquí un diàleg intel•ligent en la intersecció entre la ciència i les tradicions contemplatives. Una trobada que ens revela els últims descobriments sobre els efectes del cultiu sistemàtic de l’atenció plena (o mindfulness) i la compassió en la nostra capacitat autocurativa. El llibre recull les converses sobre la meditació que es van dur a terme entre el Dalai Lama, Jon Kabat-Zinn, Richard J. Davidson i investigadors punters –com Alan Wallace, Zindel Segal, Matthieu Ricard, Ajahn Amaro, Sharon Salzberg, Robert Sapolsky, John Teasdale, Jack Kornfield, Jan Chozen Bays i d’altres– durant la tretzena trobada organitzada per l’Institut Ment i Vida. El diàleg gira al voltant de qüestions relacionades amb la ciència i les aplicacions clíniques de la meditació: De quina manera influeixen les pràctiques meditatives en el dolor i el sofriment humà? Quin paper té el cervell en la salut i el benestar emocional? En quina mesura influeix la nostra ment en la malaltia? Quines sinèrgies poden ajudar-nos a transformar l’atenció de la salut i entendre les nostres limitacions evolutives com a espècie? En mirar de respondre aquestes qüestions amb el màxim rigor possible, El poder curatiu de la meditació representa tota una fita: el naixement del camp de la neurociència contemplativa. *** Nota: EL COSTE DE ENVÍO A CANARIAS ES 9.99 EUROS. Si ha realizado un pedido con destino a CANARIAS no podemos hacer el envío con el coste actual. Nos pondremos en contacto con usted para comunicar el coste total del envío a Canarias y si está de acuerdo, Abebooks le efectuará el cargo adicional. Nº de ref. del artículo: 9029464

Más información sobre este vendedor | Contactar al vendedor

Comprar nuevo
EUR 19,50
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 7,00
De España a Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío

2.

Vv.Aa.
Publicado por KAIROS (2013)
ISBN 10: 8499882374 ISBN 13: 9788499882376
Nuevo Tapa blanda Cantidad disponible: 2
Librería
Imosver
(Lerez, España)
Valoración
[?]

Descripción KAIROS, 2013. Condición: Nuevo. Vet aquí un diàleg intel.ligent en la intersecció entre la ciència i les tradicions contemplatives. Una trobada que ens revela els últims descobriments sobre els efectes del cultiu sistemàtic de l’atenció plena (o mindfulness) i la compassió en la nostra capacitat autocurativa. El llibre recull les converses sobre la meditació que es van dur a terme entre el Dalai Lama, Jon Kabat-Zinn, Richard J. Davidson i investigadors punters -com Alan Wallace, Zindel Segal, Matthieu Ricard, Ajahn Amaro, Sharon Salzberg, Robert Sapolsky, John Teasdale, Jack Kornfield, Jan Chozen Bays i d’altres- durant la tretzena trobada organitzada per l’Institut Ment i Vida. El diàleg gira al voltant de qüestions relacionades amb la ciència i les aplicacions clíniques de la meditació: De quina manera influeixen les pràctiques meditatives en el dolor i el sofriment humà? Quin paper té el cervell en la salut i el benestar emocional? En quina mesura influeix la nostra ment en la malaltia? Quines sinèrgies poden ajudar-nos a transformar l’atenció de la salut i entendre les nostres limitacions evolutives com a espècie? En mirar de respondre aquestes qüestions amb el màxim rigor possible, El poder curatiu de la meditació representa tota una fita: el naixement del camp de la neurociència contemplativa.Jon Kabat-Zinn és un científic, autor i mestre de meditació que ha assumit la tasca d’apropar el mindfulness al corrent principal de la medicina i de la societat. Es professor emèrit de medicina a la Universitat de Massachusetts, creador de la tècnica de reducció de l'estrès basada en el mindfulness i autor de nombrosos llibres, entre els quals destaquen Vivir con plenitud las crisis, Mindfulness para principiantes o La práctica de la atención plena. Richard J. Davidson és director del Laboratory for Affective Neuroscience i el Waisman Laboratory for Brain Imaging and Behavior. Actualment és catedràtic de psicologia i psiquiatria a la Universitat de Wisconsin. Es autor de llibres com Visions of Compassi. Nº de ref. del artículo: 0010005843

Más información sobre este vendedor | Contactar al vendedor

Comprar nuevo
EUR 18,53
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 22,16
De España a Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío