Joanot Martorell Tirant lo Blanch

ISBN 13: 9788498762488

Tirant lo Blanch

3,06 valoración promedio
( 1.265 valoraciones por Goodreads )
 
9788498762488: Tirant lo Blanch
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Críticas:

Edició coordinada per Albert Hauf

\
Edició i notes de Albert Hauf

\

\

\
Aquesta edició té un doble objectiu: d¿una banda, oferir una lectura acurada de l¿incunable de la universitat de València, puntuat ex-novo tenint en compte totes les anteriors edicions i aquelles variants dels altres dos incunables conservats que corregeixen errors evidents o que il-lustren el procés de transmissió textual. La puntuació vol facilitar la comprensió i agilitzar al màxim la lectura, destacant el ritme vital d¿una narració que té sovint una notable dimensió teatral.
\

\
D¿altra banda, hom ha tractat de dotar aquesta lectura dels instruments necessaris per a facilitar al lector modern una comprensió el mes aprofundida possible d¿un relat que emmiralla la important cruïlla entre el món medieval i el renaixentista, raó per la qual resulta tan fascinant com distant de les nostres modes i convencions actuals. Això s¿ha fet brindant al lector curiós tot un ventall de recursos auxiliars, que van d¿unes il·lustracions selectes que situen el text en el seu context i documenten la seva posterior incidència cultural, a la puntual anotació de totes les paraules, refranys, expressions o frases de mes difícil comprensió, a la minuciosa transcripció de fragments d¿altres obres lliteráries o enciclopèdiques que l¿autor del TB assimila amb mes o menys fidelitat. Hom destaca amb cursiva negreta els manlleus literals i en cursiva les coincidències temàtiques, de manera que l¿anotació permet, a simple vista, un seguiment del fascinant procés diacrònic d¿una creació conceptual i llingüística que es demostra recreació polifònica de temes i motius preexistents, destinats a ser identificats arnb fruïció pel lector.
\

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Comprar nuevo Ver libro

Gastos de envío: EUR 8,55
De Reino Unido a Estados Unidos de America

Destinos, gastos y plazos de envío

Añadir al carrito

Los mejores resultados en AbeBooks

1.

Joanot Martorell
Publicado por Editorial Tirant Lo Blanch (2008)
ISBN 10: 8498762480 ISBN 13: 9788498762488
Nuevo Paperback Cantidad disponible: 1
Librería
Revaluation Books
(Exeter, Reino Unido)
Valoración
[?]

Descripción Editorial Tirant Lo Blanch, 2008. Paperback. Condición: Brand New. Spanish language. 8.43x5.91x2.13 inches. In Stock. Nº de ref. del artículo: zk8498762480

Más información sobre este vendedor | Contactar al vendedor

Comprar nuevo
EUR 74,21
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 8,55
De Reino Unido a Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío