Una historia realment breu de gairebe to (NO FICCION IJ)

 
9788498673463: Una historia realment breu de gairebe to (NO FICCION IJ)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Sabies que cadascun dels àtoms que forma el teu organisme, abans de ser part de tu, havia passat per diferents estrelles i milions d'altres organismes? Què va passar amb els dinosaures? Com és de gran l'univers? Quant pesa la Terra? Per què els oceans són salats? En aquest llibre trobarem uns quants científics estramb.tics, teories err.nies que van dominar el pensament científic durant molt de temps, i alguns descobriments casuals que van canviar la hist.ria de la ciència.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Biografía del autor:

Bill Bryson (Des Moines, Iowa, 1951) Periodista i escriptor. Tot i haver iniciat la carrera de periodisme a la Universitat de Drake, al començament dels anys setanta la va abandonar per viatjar per Europa i es va acabar instal·lant temporalment al Regne Unit. Anys més tard, havent acabat els estudis al seu país natal, va tornar al Regne Unit i va començar a exercir el periodisme als prestigiosos diaris The Times i The Independent. A partir de mitjans dels anys vuitanta, va començar a publicar llibres sobre viatges, lingüística anglesa i ciència, alguns dels quals el van fer mereixedor d'importants premis i fama internacional com a assagista.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición