Ensenya'ns a pregar. Escola de pregària 3 - 9788498464221

 
9788498464221: Ensenya'ns a pregar. Escola de pregària 3 - 9788498464221
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Sociedad, Cultura y Religión.Material Complementario.Educación Primaria.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

Escola de pregària vol ser una eina per a pares i educadors, per tal d'ajudar als infants a entrar en el món de la pregària a partir dels salms. Fer descobrir als més petits, de bon antuvi, el poder, la força i el significat de la pregària, serà tot un repte. En aquest tercer llibre vol profunditzar en la Fe particular La pregària en el dia a dia: -cada dia la pregària serà l'alimet diari. A partir d'una afirmació o pregunta - Aquest any faré la 1 comunió - El valor de la vida es treballen les benaurances

Biografía del autor:

Francesc Coll va néixer a Arenys de Mar (Maresme) el febrer de 1957. Traballa en el món de la sanitat i concretament a l'Hospital de Sant Jaume de Calella. És catequista des de molt jove, amb el propòsit de fer extensiu el Regne de Déu. Diplomat en Ciències Bíbliques. Director del programa de ràdio «El punt de l'interrogant» a Ràdio Arenys des de el 2002, www.elpuntdelinterrogant.cat. Creador del logotip català «Sóc de la ceba» www.socdelaceba.cat. Ha publicat els llibres «Paraules d'amor», «Si trZques, t'obriré», «Un món nou, dia a dia», «El retaule de Santa Maria Assumpta d'Arenys de Mar, pas a pas», «Deixeu que els infants vinguin a mi», «Si no torneu a ser com els infants, no entrereu pas al Regne del cel», «El criat no és més important que el seu amo», «Heu entés tot això, feliços vosaltres si ho poseu en pràctica», «Qui acull els qui jo enviaré, m'acull a mi», i «Ensenya'ns a pregar».

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición