Minuts de meditació: Les propostes d'un monjo budista (Arrels)

2 valoración promedio
( 2 valoraciones por Goodreads )
 
9788498091519: Minuts de meditació: Les propostes d'un monjo budista (Arrels)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Sovint, la nostra ment és esclava de múltiples estímuls i en perdem el control. Si volem viure amb plenitud, hem d'aprendre a ensinistrar la ment, purificar-la i desenvolupar-la. Només així podrem transformar la nostra manera de viure i trobar la profunda naturalesa del nostre ésser.Ricard Rotllan, el conegut monjo budista i professor de meditació, ensenya en aquest llibre les eines bàsiques i els exercicis que ens permetran dirigir la ment cap a un únic objecte de concentració, evitant tant les distraccions externes com les internes. Rotllan ens ajuda a detectar els principals obstacles i, sobretot, a avançar pas a pas, aclarint conceptes, donant pautes i resolent dubtes. Minuts de meditació és una guia pràctica que ens permetrà vèncer l'estrès i retrobar-nos amb nosaltres mateixos. "Minuts de meditació" és una guia pràctica que ens permetrà vèncer l?estrès i retrobar-nos amb nosaltres mateixos. Sovint, la nostra ment és esclava de múltiples estímuls i en perdem el control. Si volem viure amb plenitud, hem d'aprendre a ensinistrar la ment, purificar-la i desenvolupar-la. Només així podrem transformar la nostra manera de viure i trobar la profunda naturalesa del nostre ésser.Ricard Rotllan, el conegut monjo budista i professor de meditació, ensenya en aquest llibre les eines bàsiques i els exercicis que ens permetran dirigir la ment cap a un únic objecte de concentració, evitant tant les distraccions externes com les internes. Rotllan ens ajuda a detectar els principals obstacles i, sobretot, a avançar pas a pas, aclarint conceptes, donant pautes i resolent dubtes. Minuts de meditació és una guia pràctica que ens permetrà vèncer l'estrès i retrobar-nos amb nosaltres mateixos.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Biografía del autor:

Ricard Rotllan Casafont és monjo budista. El 1979 va començar els estudis budistes al temple Samye Ling d'Escòcia. Ha rebut nombrosos ensenyaments i iniciacions de grans mestres, com la Gran iniciació de Kalachakra per a la pau al món. Ha cursat estudis de filosofia budista i actualment és deixeble del Dalai Lama, del qual ha rebut l'ordenació completa de monjo. Ha obtingut els diplomes internacionals de la Yoga Vedanta Forest Academy de Rishikesh a l'Índia. Es dedica a l'ensenyament del ioga des de l'any 1997. Regularment fa conferències i cursos, és ponent de congressos i dirigeix retirs. És col·laborador habitual de Catalunya Ràdio, cadena en la qual realitza amb gran èxit l'espai «Un minut de meditació» dins del programa L'ofici de viure, guardonat amb el premi Ciutat de Barcelona 2009 en la categoria de ràdio i el premi Salvador Escamilla com a millor programa de ràdio 2010 atorgat per l'Academia Española de la Radio. Ricard Rotllan va dirigir la Primera Meditació Global 2008 al Fòrum de Barcelona, que va reunir més de 2.300 persones, i la Segona Meditació Global 2009 a l'Auditori de Barcelona, que va aplegar 2.000 persones. Ha col·laborat en el recull Reflexiones en torno a la muerte i és autor dels llibres El libro práctico del yoga i Aprenent a estimar.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición