El problema de Sòcrates (P.VISIONS)

 
9788498090161: El problema de Sòcrates (P.VISIONS)
Reseña del editor:

Sabem qui era Sòcrates realment? Va ser un gran pensador o un bruixot? La imatge que ens n'ha arribat a través de Plató i Xenofont és la del filòsof de l'autoconeixement i de la saviesa pràctica. Però Aristòfanes, en les seves comèdies, el descriu com un

Biografía del autor:

Leo Strauss (1899-1973) és autor d'una obra de filosofia política fundada en la crítica de la modernitat i en la restauració dels arguments clàssics. Deixeble d'Ernst Cassirer i d'Edmund Husserl, vinculat en la seva joventut a la renovació del judaisme promoguda per Hermann Cohen i Franz Rosenzweig, va desplegar a partir del seu exili americà una interpretació de la política occidental amb referència constant a les fonts gregues. La seva obra ha estat objecte recentment d'una virulenta polèmica. És autor, entre d'altres, de Persecution and the Art of Writing, Natural Right and History, Thoughts on Machiavelli i també de les obres dedicades al pensament polític grec, entre les quals hi ha La ciutat i l'home, traduïda al català l'any 2000, i El problema de Sòcrates.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición