Coneixement del medi natural, social i cultural 2n (Projecte Salvem la Balena Blanca) (Libros de texto)

 
9788498044812: Coneixement del medi natural, social i cultural 2n (Projecte Salvem la Balena Blanca) (Libros de texto)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Conocimiento del Medio Natural, Social y Cultural.Ciencias puras. Ciencias exactas y naturales Del alumno.Educación Primaria.Segundo

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Product Description:

Aquest llibre forma part del nou projecte d¿Educació Primària Salvem la Balena Blanca. Aquest projecte, fruit del treball d¿un conjunt de professionals de l¿educació, del sector editorial i del sector de les tecnologies aplicades a l¿educació, ha treballat els continguts curriculars fent un enfocament competencial de l¿ensenyament-aprenenta tge, coordinant verticalment totes les àrees i potenciant l¿educació en valors. El llibre es presenta en fitxes DIN A4 amb serreta i dos forats enquadernades amb espiral de plàstic. Els continguts estan seqüenciats en dotze unitats didàctiques més un apèndix d¿activitats TIC i, a més, va acompanyat d¿un CD de recursos digitals per a l¿alumne estretament relacionats amb els continguts del llibre.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición