100 suggeriments per a educar dins de la família (De 100 en 100)

 
9788497914833: 100 suggeriments per a educar dins de la família (De 100 en 100)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Reseña del editor:

Educar és, abans d'entrar en consideracions pedagògiques, educar dins de la família, en la mesura que la família esdevé la primera institució social que acull els infants. Aquest llibre està situat, per una banda, a les antípodes del catastrofisme postmodern. Per una altra, s'ubica en un espai diferent d'aquell pres per defensar a ultrança els valors tradicionals. Un posició des de la qual s'adverteix dels riscos de fractura moral de la societat fruit de l'aparició de noves fórmules de convivència familiar. L'aposta de futur, doncs, passa per formular l'educació dins de la família com un projecte arrelat i articulat en la vivència dels adults, no només com necessitat dels infants, sinó en el plaer d'apropiar-se d'un rol i viure'l amb delit. La cura inicial del nadó, sobretot física, és el primer pas en l'assumpció progressiva d'un rol adult afavoridor de la maduració emocional dels infants i adolescents.

Biografía del autor:

Mauro Valenciano Oller (Barcelona, 1978) és Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, així com entrenador superior de basquetbol. Ha publicat El entrenador y el equipo (Paidotribo, 2008), un recull d'experiències i estratègies per la direcció de grup en l'esport base. Escriu de manera regular al seu blog Education & Coaching Experiences, allotjat a http://coachdynamics.blogspot.com/. Treballa com formador i consultor amb Keysport a cavall entre els l'àmbit de l'esport i de l'educació. Podeu contactar amb ell a keysport@gmail.com.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición