A les terres del Quixot (Altres infantil)

 
9788497910743: A les terres del Quixot (Altres infantil)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Reseña del editor:

La Carla i el Pol són molt amics. Tenen ganes de descobrir coses noves del seu entorn, i es deleixen, sobretot, per conèixer nous llocs, aprendre detalls de la seva història i parlar amb la seva gent. El Zum-Zum és un globus molt especial que s'ha convertit en el seu amic inseparable. Des que el van conèixer, un dia a la fira, ja no se n'han separat mai més. És ell qui els condueix a les situacions més inesperades i el responsable que el Pol i la Carla visquin, cada dia, noves i emocionants experiències. En aquesta ocasió viatgen a les terres del Quixot. Allí coincidiran amb el cavaller Quixot i amb el seu escuder Sancho Panza, que demanarà ajuda als dos nens i al globus perquè l'ajudin a trobar el seu lloc en la societat moderna. D'aquesta manera, tots els personatges participen en nombroses activitats que a priori poden resultar xocants, i que aboquen l'aventura a un final inesperat...

Biografía del autor:

Lluís Albert Arrufat was born in Vila-seca in 1965. He has a Fine Arts degree and works as a teacher. Along with several others, he founded the fanzine Sopes d'all. His illustrations have been published in the press, and he has also worked in advertising and illustrated text books. Throughout 2004, he published the comic-strip story Roc Roca i les lladres del monestir (Roc Roca and the Monastery Thieves) in the children's magazine Cavall Fort. Roger Roig was born in Valls in 1971. He has a degree in Catalan Philology and works in publishing. He has published several short stories in different collections.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición