Homilies de Medinyà (Empúries narrativa)

0 valoración promedio
( 0 valoraciones por Goodreads )
 
9788497877411: Homilies de Medinyà (Empúries narrativa)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Sempre que he hagut de viure lluny del país, he pogut comprovar que el català és un animal que s'enyora. Tenim unes arrels fondes, clavades en una terra concreta; tenim la mirada secularment acostumada a un horitzó que cap sencer dins la nina, l'únic horitzó que han vist els nostres avis i besavis; l'única terra que han trepitjat els nostres avantpassats. Som una pobra gent, jornalers i menestrals, per. tenim una pàtria. Sempre que he hagut de viure lluny del país, he pogut comprovar que el català és un animal que s'enyora. Tenim unes arrels fondes, clavades en una terra concreta; tenim la mirada secularment acostumada a un horitzó que cap sencer dins la nina, l'únic horitzó que han vist els nostres avis i besavis; l'única terra que han trepitjat els nostres avantpassats. Som una pobra gent, jornalers i menestrals, per. tenim una pàtria.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

Sempre que he hagut de viure lluny del país, he pogut comprovar que el català és un animal que s'enyora. Tenim unes arrels fondes, clavades en una terra concreta; tenim la mirada secularment acostumada a un horitzó que cap sencer dins la nina, l'únic horitzó que han vist els nostres avis i besavis; l'única terra que han trepitjat els nostres avantpassats. Som una pobra gent, jornalers i menestrals, però tenim una pàtria.

Biografía del autor:

Modest Prats i Domingo (Castelló d'Empúries, 1936) és una de les veus més poderoses i contundents de la cultura catalana. Sacerdot, filòleg i teòleg, ha estat professor al Seminari i a la Universitat de Girona, i ha publicat, amb Josep M. Nadal, Història de la llengua catalana, obra de referència lingüística en dos volums. Ha estat rector a Girona, Medinyà i Vilafreser. És membre numerari de l'Institut d'Estudis Catalans i ha rebut la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria en defensa del país. Entre les seves publicacions, a part d'estudis sobre Baldiri Reixach i Jacint Verdaguer, també destaquen treballs sobre l'Església catalana, El futur de la llengua catalana (amb Albert Rossich i August Rafanell), i el volum de proses Engrunes i retalls.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición