Arrels Cristianes. Presència i Significació del Cristianisme en la Història i la Societat de Lleida: Temps de Llums i Ombres. Temps d'Esperança: ... Del segle XIX fins als nostres dies: 4

 
9788497797986: Arrels Cristianes. Presència i Significació del Cristianisme en la Història i la Societat de Lleida: Temps de Llums i Ombres. Temps d'Esperança: ... Del segle XIX fins als nostres dies: 4
From the Back Cover:

Aquest quart i darrer volum està dedicat a la rica època contemporània, amb un període força convulsiu que va des de 1800 fins als nostres dies. És allò que ens hem permès de batejar com un Temps de Llums i Ombres (vitalitat, compromís cristià i Concili Vaticà II enfront de guerres, incomprensions i persecucions), tot i que plenament obert a un magnífic –i irrepetible perquè és el nostre– Temps d'Esperança. Té més de setanta capítols redactats per quaranta-sis especialistes.

From the Publisher:

Arrels cristianes és, bàsicament, uan història de l'Església de Lleida des dels seus inicis als segle V fins als nsotres dies. Un deute i una responsabilitat. Un servei que el Bisbat de Lleida ha volgut oferir a tots els homes i dones de bona voluntat de l'esmentada diòcesi i de tot Catalunya. El projecte es va presentar en el marc de la commemoració dels 800 anys d'història de la Seu Vella de Lleida (2003), i des de llavors hi ha estat treballant un gran nombre d'intel·lectuals, la majoria formats o procedents de la Universitat de Lleida. Calia donar a conèixer d'una manera objectiva la beneficiosa presència del cristianisme en la configuració de la història, al societat, el pensament o els valors dels homes i les dones de Lleida i els seves terres al llarg de molts anys.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición