Arrels Cristianes. Presència i Significació del Cristianisme en la Història i la Societat de Lleida: Temps de Consolidació: La baixa edat mitjana. Segles XIII-XV: 2

 
9788497796941: Arrels Cristianes. Presència i Significació del Cristianisme en la Història i la Societat de Lleida: Temps de Consolidació: La baixa edat mitjana. Segles XIII-XV: 2
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Reseña del editor:

Arrels cristianes és, bàsicament, uan història de l'Església de Lleida des dels seus inicis als segle V fins als nsotres dies. Un deute i una responsabilitat. Un servei que el Bisbat de Lleida ha volgut oferir a tots els homes i dones de bona voluntat de l'esmentada diòcesi i de tot Catalunya. El projecte es va presentar en el marc de la commemoració dels 800 anys d'història de la Seu Vella de Lleida (2003), i des de llavors hi ha estat treballant un gran nombre d'intel·lectuals, la majoria formats o procedents de la Universitat de Lleida. Calia donar a conèixer d'una manera objectiva la beneficiosa presència del cristianisme en la configuració de la història, al societat, el pensament o els valors dels homes i les dones de Lleida i els seves terres al llarg de molts anys.

Contraportada:

Aquest volum, el segon dels quatre que conformen la col·lecció, s'ocupa del significatiu període de la baixa edat mitjana (segles XIII-XV), en què la xarxa diocesana es consolida arreu del territori lleidatà. Amb els nous concilis, l'aparició de les parròquies i els ordes militars i mendicants, Lleida aferma i projecta la seva estructura eclesiàstica per tot el país. S'explica també la incidència a casa nostra del sotrac del Cisma d'Occident i la important presència de l'Església en el desenvolupament de la primera universitat de la Corona d'Aragó.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición