Arrels Cristianes. Presència i Significació del Cristianisme en la Història i la Societat de Lleida: Temps de Forja: Els inicis i l'alta edat mitjana. Segles V-XII: 1

 
9788497796453: Arrels Cristianes. Presència i Significació del Cristianisme en la Història i la Societat de Lleida: Temps de Forja: Els inicis i l'alta edat mitjana. Segles V-XII: 1
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Reseña del editor:

Arrels cristianes és, bàsicament, uan història de l'Església de Lleida des dels seus inicis als segle V fins als nsotres dies. Un deute i una responsabilitat. Un servei que el Bisbat de Lleida ha volgut oferir a tots els homes i dones de bona voluntat de l'esmentada diòcesi i de tot Catalunya. El projecte es va presentar en el marc de la commemoració dels 800 anys d'història de la Seu Vella de Lleida (2003), i des de llavors hi ha estat treballant un gran nombre d'intel·lectuals, la majoria formats o procedents de la Universitat de Lleida. Calia donar a conèixer d'una manera objectiva la beneficiosa presència del cristianisme en la configuració de la història, al societat, el pensament o els valors dels homes i les dones de Lleida i els seves terres al llarg de molts anys.

Contraportada:

Aquest volum, el primer dels quatre que conformen la col·lecció, té una primera part destinada a explicar el significat històric i teològic de l'Església fundada per Jesucrist. Després s'estudien els inicis de la particular església de Lleida, que van des del segle V fins a l'any 1200. Ha estat redactat per trenta-dos especialistes. Té el títol de Temps de Forja perquè fonamentalment s'ocupa dels orígens cristians del Bisbat de Lleida i del seu important rol en el desenvolupament de l'economia, la societat, la política, la cultura i l'espiritualitat d'aquella decisiva època.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición