Més Amunt Que Les Flames (Jardins de Samarcanda)

 
9788497665803: Més Amunt Que Les Flames (Jardins de Samarcanda)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Reseña del editor:

Louise Dupré signa un llibre ple de coratge en el qual, entre la lucidesa i la indignació, descriu el moviment que va de les cambres de gas a la cambra d'un infant del veïnat. Aquest llarg poema és un homenatge als nens deportats. A frec de l'horror, Dupré evita caure en el cinisme: ben al contrari, alimenta una esperança que s'encarna en la vida mateixa. Algunes històries exigeixen per elles mateixes «unes escales més altes que les flames», perquè la vida no és altrament que un infern. Una escriptura viva, un vers breu, vibrant, que sosté una frase amb l'amplitud dels vents majors bufant damunt del foc de les ferides, cremant en els forns, com la resposta de la poeta.

Biografía del autor:

Louise Dupré (Sherbrooke, Quebec, 1949) va doctorar-se a la Universitat de Mont-real amb una tesi sobre la poesia quebequesa escrita per dones -llibre que va tenir una gran importància en la presa de consciència feminista col·lectiva. Ha escrit tres novel·les i una dotzena de llibres de poemes, el darrer del qual és el que publiquem ara en català. Més amunt que les flames va obtenir el Grand Prix Québecor del Festival Internacional de la Poesia 2011 i el prestigiós Prix du Gouverneur Général 2011.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición