Tragèdies III (Biblioteca Pompeu Fabra)

 
9788497100922: Tragèdies III (Biblioteca Pompeu Fabra)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Encuadernación: Tapa Dura

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

Conegudes com les "tragèdies romanes", les quatre obres de William Shakespeare aplegades en aquest volum s'alcen com una gran recreació d'alguns dels mites de l'antiga Roma per mitjà del personal segell de l'autor anglès. Inusual en el dramaturg, el marcat patetisme de Titus Andrònic és omnipresent en la carnisseria familiar que provoca la confrontació entre el general Titus i la captiva Tamora, reina dels gots. La cèlebre Juli Cèsar acara amb mestria el discurs racional de Brutus i el passional de Marc Antoni, protagonista d' Antoni i Cleopatra, obra que mostra de manera fascinadora la transformació d'aquests dos personatges a causa del seu amor tràgic. A Corolià, en canvi, el dur militar que la protagonitza és víctima, paradoxalment, de la seva arrelada submissió a la seva ambiciosa mare. De nou, doncs, el geni de Shakespeare en la tragèdia.

William Shakespeare (1564-1616) està considerat unànimament un dels escriptors més grans de tots els temps, un geni universal i absolut, un esperit prou poderós com per configurar, amb els seus personatges i la seva paraula, el món moral i imaginari de la cultura occidental. La producció de Shakespeare és tan extensa, el seu vocabulari tan ingent, la seva força creativa tan poderosa, que el lector no deixa d'admirar-se que un sol home pogués escriure la totalitat de l'obra que se li atribueix.

Biografía del autor:

William Shakespeare (1564-1616) és considerat un dels escriptors més grans de tots els temps. El seu geni il·lumina tota la seva extensa obra, de les comèdies a les tragèdies, passant per tota la seva poesia. Peces com Hamlet (1601), El rei Lear (1606), Macbeth (1612) o els Sonets (1609), instal·lades al capdamunt del cànon de la literatura universal, són només una petita mostra del volum de la seva obra. Encara avui dia, Shakespeare ens convida a pensar en les qüestions més transcendentals de la condició humana.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición