Obra Completa Salvador Dalí Vol. II - Textos Autobiogràfics 2

5 valoración promedio
( 1 valoraciones por Goodreads )
 
9788497100588: Obra Completa Salvador Dalí Vol. II - Textos Autobiogràfics 2
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Obra completa salvador dali vol. ii - textos autobiogrÀfics 2 editado por Destino (catalan)

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:


Les passions segons Dalí i Confessions inconfessables (les dues obres que conformes aquest volum) poden considerar-se, tot i la seva especial elaboració, obres autobiogràfiques. Són un conjunt de textos on Salvador Dalí incideix en determinats temes i conceptes, molts d’ells recurrents a tota la seva obra, amb una clara intenció d’ampliar i remarcar l’exposat a Vida secreta i Diari d’un geni, els quals sovint han servit a biògrafs i crítics com a font d’informació fidedigna per escriure semblances de l’artista.

No hem d’oblidar, però, que Dalí escriu amb una visió retrospectiva i que construeix una nova realitat, segons una òptica determinada, la que ell vol que sigui considerada com a veritat transcendent, encara que pugui ser una falsa veritat, la seva falsa, transcendent, veritat. De fet, l’obra autobiogràfica de Dalí no sembla voler donar-nos un seguit de dades de la seva vida quotidiana, sinó que vol explicitar tot allò que ha estat vital per al seu desenvolupament artístic i creatiu.

Edició encapsada.

Biografía del autor:

Salvador Giner (Barcelona, 1934) és catedràtic de Sociologia a la Universitat de Barcelona, i se'l considerat el capdavanter en el desenvolupament d'aquesta especialitat a Catalunya. Entre altres universitats, ha estat també professor a Brunel West London, Cambridge i Yale. Director de l'Institut d'Estudis Socials Avançats al Centre Superior d'Investigacions Científiques del 1988 al 1997, és president de l'Institut d'Estudis Catalans des del 2005. La seva nombrosa bibliografia de referència comprèn, entre altres obres, Sociologia (Edicions 62, 1969), L'estructura social de la llibertat (Edicions 62, 1971), Mass Society (1976) o Carisma y razón: la estructura moral de la sociedad moderna (2003).

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición