Cròniques de Nàrnia. El príncep Caspian (LES CRÒNIQUES DE NÀRNIA)

 
9788497088220: Cròniques de Nàrnia. El príncep Caspian (LES CRÒNIQUES DE NÀRNIA)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Un príncep desposseït del dret al tron reuneix un exèrcit per alliberar el seu país d'un rei deslleial. Un combat d'honor entre dos homes decidirà el destí de tot el món.Nàrnia, la terra on tot pot succeir. La novel·la original amb fotografies de la pel·lícula. Un príncep desposseït del dret al tron reuneix un exèrcit per alliberar el seu país d'un rei deslleial. Un combat d'honor entre dos homes decidirà el destí de tot el món.Nàrnia, la terra on tot pot succeir.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

Un príncep desposseït del dret al tron reuneix un exèrcit per alliberar el seu país d'un rei deslleial. Un combat d'honor entre dos homes decidirà el destí de tot el món.Nàrnia, la terra on tot pot succeir. 

Biografía del autor:

Clive Staples Lewis (Gran Bretaña, 1898-1963): crític, acadèmic i novel·lista anglès, és un dels grans escriptors de literatura infantil i juvenil en llengua anglesa. Amic i col·lega de Tolkien, tots dos tenien un agut intel·lecte, una sòlida formació i una passió per la mitologia nòrdica que marcaria les seves obres capitals. Amb Nàrnia, una obra fantàstica i al·legòrica sobre l'eterna lluita entre el bé i el mal, Lewis inaugurava un gènere que el convertiria en fundador i referent inexcusable de la narrativa fantàstica actual.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición