Olympia a mitjanit (Ramon Llull)

3,25 valoración promedio
( 4 valoraciones por Goodreads )
 
9788497081320: Olympia a mitjanit (Ramon Llull)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Reseña del editor:


A partir de l’anunci de la tornada a Mallorca d’Olympia, una islandesa sensorial i pletòrica, es desplega una teranyina vibrant de personatges lligats al seu passat o relacionats entre ells, vistos sota el prisma d’ànsia d’ascens social, de l’impuls de les passions, dels lligams familiars o atàvics, de les canviants normes socials, d’una prosperitat econòmica desbordada però ambivalent, de l’irracional i de poètic, on una simple anècdota desencadena totes les fúries.

Olympia a mitjanit -una nova fita de l’extraordinària capacitat narradora de Baltasar Porcel- ens descobreix un món viu i agitat, encara que també amenaçat, i ens captiva a la manera com ho fan les novel·les que recreen universos singulars, però incorporant-hi el dinamisme quasi periodístic del punt de vista múltiple. Aquesta novel·la, plena de personatges inoblidables i de situacions hilarants de tant còmiques, és, això no obstant, una visió irreverent i càustica de les lleis que regeixen els comportaments humans i una denúncia dels mecanismes destructius que genera la societat actual.

Biografía del autor:

Baltasar Porcel (Andratx, 1937-Barcelona, 2009) ha estat un dels màxims narradors de la literatura catalana. Entre els seus títols destaquen Cavalls cap a la fosca (1975), Les primaveres i les tardors (1986), Ulisses a alta mar (1997), El cor del senglar (2000) i Olympia a mitjanit (2004). Ha guanyat entre altres, els premis Ciutat de Palma, Josep Pla, Sant Jordi, de la Crítica, Prudenci Bertrana, Ramon Llull, Bocaccio (Itàlia) i el Premi Sant Joan Caixa Sabadell (2008). A més a més, ha recollit tota la seva obra contística a Les maniobres de l'amor (2002), ha excel·lit com a periodista en el gènere d'entrevistes amb L'àliga daurada (2003). Ha estat un columnista d'èxit en la premsa diària i ha escrit teatre, assaig i literatura de viatges.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición