GUILLERIES COLLSACABRA (Camins de l'Alba)

 
9788496295506: GUILLERIES COLLSACABRA (Camins de l'Alba)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Reseña del editor:

  A cavall de les comarques de la Selva, Osona i la Garrotxa, el Collsa- cabra i les Guilleries són encara un privilegi per als amants de la natura i el paisatge.

Les Guilleries tenen una de les masses forestals més grans d'Europa, i el Collsacabra, amb el seu relleu agrest, sorprèn amb els seus avencs, cin-
gles i coves. L'aigua és sempre present en aquestes contrades: pantans, rius, torrents, saltants, gorgs... I, gràcies a la seva generositat, sempre els boscos, que han esdevingut majestuosos.

Es tracta d'una típica guia excursionista amb la particularitat de contenir excursions fàcils i particulrment pensades per a gent no gaire experta. Cada excursió duu una fitxa informativa, una introducció a la zona recorreguda i la descripció de l'itinerari. Es completa amb un mapa simplificat i fotografies.
Total: 20 excursions d'un territori dominable amb un cop de cotxe.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición