Pallars Sobirà: Travesses i itineraris circula (Guias)

 
9788496295216: Pallars Sobirà: Travesses i itineraris circula (Guias)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Reseña del editor:

Quants excursionistes catalans no escollirien la Pica d'Estats com a pic emblematic?

A banda l'encant que suposa pujar a la Pica, el Pallars Sobirà ofereix una infinitat d'opcions d'alta muntanya, com l'ascensió al tuc de Saboredo, el pic de Certascan o el Montsent de Pallars, per exemple. 

El Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, la vall Ferrera o la de Cardós són paratges incomparables d'enorme bellesa, amb possibilitats excursionistes. Les rutes de Carles Gel són 36 travesses i itineraris circulars que recorren tota la comarca, amb algunes incursions a Andorra i a la Vall d'Aran. Són rutes pensades per a excursionistes coneixedors de la muntanya. Tanmateix, els diferents graus de dificultat de les propostes, la fan una guia útil a un ampli ventall de muntanyencs. 

Al principi de cada excursió s'ofereix una fitxa on hi ha un resum de les característiques generals pel que fa a durada, desnivell, grau de dificultat, accessos, possibles variants i mapa recomanat, i algunes observ

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición