Biografia ó explicació del arbre genealògich de la descendencia de casa Heras de Adri (1350-1850): Reedició facsímil del llibre publicat a Girona el ... Ferrer (BHR (Biblioteca d'Història Rural))

 
9788495483096: Biografia ó explicació del arbre genealògich de la descendencia de casa Heras de Adri (1350-1850): Reedició facsímil del llibre publicat a Girona el ... Ferrer (BHR (Biblioteca d'Història Rural))
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

HERAS DE PUIG, M. BIOGRAFIA O EXPLICACIO DEL ARBRE GENEALOGIC DE LA DESCENDENCIA DE CASA HERAS DE ADRI (1350-1850). REEDICIO FACSIMIL DELLLIBRE PUBLICAT A GIRONA EL 1857. ESTUDI INTRODUCTORI DE M. BOSCH I L. FERRER. GIRONA, 2001, lxxiv 166 p.,. Encuadernacion original. Nuevo.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

L'any 1857 es publicà a Girona la Biografía ó explicació del arbre geneològich de la descendencia de Casa Heras de Adri, en aquells moments una de les principals famílies d'hisendats de la província de Girona. Elaborat a partir del propi arxiu familiar per Miquel Heras de Puig, llavors hereu del patrimoni, i escrit en català perquè, segons comenta el seu autor, anava dirigit als amics i parents "y no es convenient de parlar als referits en altre idioma diferent del que ordinariament se comunican y entenen en los seus assumptos", el llibre ens explica, per ordre cronològic, les vicissituds per les quals van passar els hereus i demés fills i filles de la família Heras des de l'any 1350. El llibre traspua l'orgull de classe d'un sector benestant de la pagesia gironina, que es vanagloria d'haver-se format a si mateixa gràcies als propis esforços i la bona administració del seu patrimoni, i ens ofereix pistes per entendre alguns dels mecanismes de formació i manteniment dels grans patrimonis agraris gironins del segle XIX.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición