Pensar amb el nas: Un mètode per aprendre a viure millor

5 valoración promedio
( 1 valoraciones por Goodreads )
 
9788493859442: Pensar amb el nas: Un mètode per aprendre a viure millor
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Contraportada:

T’agradaria aprendre a viure amb menys angoixa? Pensar amb el nas és el llibre que necessites Pere Portero, psicòleg amb més de vint anys d’experiència, ens ofereix un mètode senzill i pràctic que ens permet canviar la nostra actitud davant dels problemes i començar a viure millor. Mitjançant dos personatges, en Nus, que ho viu tot amb angoixa, i en Nas, que s’enfronta als problemes de manera més relaxada, descobrirem que augmentar el nostre benestar i la nostra felicitat és a les nostres mans.

Nota de la solapa:

Pere Portero Carbó, té 51 anys i ja en fa vint i vuit que fa de psicòleg. Es va llicenciar l’any 1982 a la Universitat Autònoma de Barcelona i s’ha especialitzat en la recerca i la docència. L’any 1984 va ser un dels dos primers psicòlegs contractats per la Generalitat per treballar a presons. Posteriorment, va obrir un despatx de psicologia clínica a Terrassa on ha treballat en molts àmbits del comportament, tant en atenció individualitzada com en dinàmiques de grup, i ha tractat dolències de tot tipus (ansietats, depressions, problemes sexuals i de parella, fòbies, etcètera). Tot i que ha treballat a les àrees de recursos humans, geriatria o esportistes d'elit (és soci fundador de la Associació Catalana de Psicologia de l'Esport), s'ha especialitzat en el camp de les relacions interpersonals i la comunicació, tema sobre el qual ha assessorat a col·lectius tant diversos com els Mossos d'Esquadra, policies locals, executius, tècnics de comerç, pares d'adolescents i adolescent, funcionaris de presons, polítics, docents i sanitaris. També ha col·laborat amb aparicions periòdiques i puntuals en diversos mitjans de comunicació.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición