El senyor Fortuny (Pigmalión)

 
9788492721177: El senyor Fortuny (Pigmalión)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Críticas:

El senyor Fortuny és un àlbum il·lustrat que s'endinsa dins l'espai de treball d'un artista per tal de mostrar-nos el seu procés creatiu. Mariano Fortuny Madrazo va néixer i créixer en una família molt vinculada al món de les arts i aquest ambient va despertar les seves inquietuts artístiques, alhora que també li va permetre viatjar molt. Va establir el seu taller, i més tard seria també la seva residència, al Palazzo Pesaro-Orfei de Venècia (actual Museu Fortuny). Sense deixar mai de pintar es va interessar també per la música, la fotografia i el teatre. Aquest interès pel món del teatre el va dur a experimentar amb tot allò que hi estigués relacionat: va crear nous espais escènics, làmpades i nous colors per a l’estampació de teixits, els quals marcarien l’inici de la seva extraordinària aventura en el camp de la moda. La llum era l'element inspirador de totes les seves creacions.

Biografía del autor:

BET CANTALLOPS I DALMAU Barcelona, 1966 Va estudiar arquitectura a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) i des de 1994 desenvolupa a Saeta Estudi projectes de caràcter heterogeni. El seu interès a divulgar l’arquitectura entre els infants, la va portar, juntament amb Saeta Estudi a dissenyar l’exposició La ciutat dels nens, un somni construït. També ha impartit, a la UPC, el curs Cuentos de casas sobre l’espai domèstic a la literatura infantil. Com a secretària de l’associació Què és A?, dedicada a la difusió de les arts per a infants i joves, ha realitzat diversos tallers al MACBA i a l’Istituto degli Innocenti de Florència. JORDI SUNYER Barcelona, 1976 Després d’estudiar il·lustració i gravat es va especialitzar com a il·lustrador i treballa, des de 1997, per a clients diversos, sobretot editorials d’àmbit nacional. Paral·lelament, desenvolupa projectes de grafisme per a diferents empreses i entitats i també participa com a pintor en algunes exposicions. Ha estat el creador i director d’art de la sèrie d’animació Asha de Televisió de Catalunya.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición