Goool!: Una lectura en moviment (La Lluna de Paper)

 
9788492671564: Goool!: Una lectura en moviment (La Lluna de Paper)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

No m'ho puc creure! Puc nedar, puc patinar i puc marcar un goool! Cada pàgina és més i més increïble.No et perdis Al galop!, un altre títol de la mateix sèrie. Obre el llibre...és màgic! Una lectura en moviment. No m'ho puc creure! Puc nedar, puc patinar i puc marcar un goool! Cada pàgina és més i més increïble.No et perdis Al galop!, un altre títol de la mateix sèrie.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

No m'ho puc creure! Puc nedar, puc patinar i puc marcar un goool! Cada pàgina és més i més increïble.No et perdis Al galop!, un altre títol  de la mateix sèrie.

Biografía del autor:

David Nel·lo (Barcelona, 1959) és escriptor i flautista. Especialitzat en literatura infantil i juvenil, té publicades novel·les per a adults, com ara La geografia de les veus (Premi Andròmina de narrativa 2006), El meu cor cap a tu per sempre (Premi Marian Vayreda 2009) o Setembre a Perugia, que va ser guardonada amb el Premi Roc Boronat el 2011. Entre la llarga llista de llibres infantils hi trobem L’Albert i els menjabrossa (Premi Vaixell de Vapor 1994), El restaurant d’Adrià Potato o Ludwig i Frank (Premi Josep M. Folch i Torres 2010). I entre les seves novel·les juvenils destaquen L’aposta (Premi Columna Jove 2002), Babushka, Contrajoc (Premi Ciutat d’Olot 2007), Guguengol (Premi Ramon Muntaner 2009) o Missió futur. L’any 2014 va guanyar el Premi Edebé amb la divertida novel·la infantil La nova vida del senyor Rutin, i l’any següent va publicar Quim, el nen que no volia ser res. El seu darrer llibre, La tribu dels Zippoli, un homenatge a l’aventura de llegir, sortirà aviat publicada al francès per Actes Sud.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición