Paraules per ser feliç

0 valoración promedio
( 0 valoraciones por Goodreads )
 
9788492552702: Paraules per ser feliç
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Una bona paraula és una benedicció per a l'ànima, un aliment intangible que la fa créixer i fructificar. Francesc Torralba ens regala la seva selecció de paraules sàvies: de Joan Maragall a Kierkegaard, d'Ovidi a Nietzsche, de Martin Luther King a Joan XXIII, de Pessoa a Ramon Llull, de Simone Weil a Confuci. Mots per créixer, per aprendre, per ser millors, per ser feliços.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

Què han dit tots els grans pensadors i filòsofs sobre la felicitat? Què s'ha escrit, al llarg dels segles, sobre la consciència, l'instant, l'amistat, les passions, la bondat, la bellesa, el desig, els sentits, l'amor? L'univers de la felicitat és molt extens i el podem navegar seguint rutes molt diverses, però sempre és bo tenir punts de referència i saber per on han passat altres anteriorment. De Sèneca a Ramon Llull, passant per Shopenhauer i Montaigne, fins a Joan Maragall, aquest llibre ofereix una selecció inèdita i original de cites, pensaments i reflexions sobre el concepte de la felicitat que no trobareu a altres llibres. Una tria de frases i pensaments que, per la seva bellesa i profunditat, són un estímul per a viure intensament aquesta vida de què disposem.

Biografía del autor:

Francesc Torralba i Rosselló (Barcelona, 1967) és doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona i doctor en teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya. Actualment és director de la càtedra Ethos de la Universitat de Ramon Llull. Ha publicat una cincuantena de llibres i ha estat guardonat amb diversos premis d'assaig, entre els quals cal destacar el Josep Valverdú, el Joan Maragall i el Serra i Moret. Part de la seva obra ha estat traduïda al castellà, al portuguès, al francès, a l'italià i a l'alemany. Participa activament en diversos mitjans de comunicació, col·labora en el programa L'ofici de viure de Catalunya Ràdio i escriu habitualment a l'Avui i La Vanguardia. Entre els seus darrers llibres, cal destacar L'art de saber escoltar (2007), El sentit de la vida (2008) i Planta cara a la mort (2008). Altres llibres de l'autor El sentit de la vida Planta cara a la mort La llibertat que necessites

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición