A través de l'espill (Mínima Minor)

 
9788485704675: A través de l'espill (Mínima Minor)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

A traves de l'espill. De Lewis Carroll. Cuaderns crema, 1985, Barcelona. Ilustrador: Sir John Tenniel.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

Charles Lutwidge Dodgson, a trenta anys, ajudant de matemàtiques al Christ Church de Cambridge, aficionat a la fotografia, isqué a berenar la tarda del quatre de juliol del 1862 amb les germanes Liddell, i durant un passeig en barca pel Tàmesi contà una història en què una de les Liddell, Alícia, era la protagonista. Se sap que tomaren cap a dos quarts de nou. D'aquell i d'altres passeigs en barca (record dels quals és el capítol cinquè del present llibre) sortiren les primeres aventures d'Alícia. Set anys mes tard, el 1869, acaba el primer capítol de l?Espill i l'envia a l'editor. El Ilibre sencer ix el desembre del 1871, sis anys abans que L'Atlàntida fos premiada als Jocs Florals de Barcelona. El 1870 havia contactat amb Tenniel, dibuixant d'humorisme polític a Punch, perquè, com ja havia fet amb la primera Alícia, il·lustrés ara la seua segona novel·la.

Biografía del autor:

Charles Lutwidge Dodgson nasqué el 1833 a Daresbury, Cheshire, i morí el 1898 a Guildford. Lewis Carroll, nom amb què signava els seus escrits poc acadèmics, trepitja la versió invertida llatina (Ludovicus Carolius) del seu altre nom.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición