Lucy Cousins Es millor amb la maisy

ISBN 13: 9788484882336

Es millor amb la maisy

 
9788484882336: Es millor amb la maisy
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Anar en bicicleta, ballar, saltar, cuinar, passejar o jugar és molt millor si estàs acompanyat dels teus amics. Uneix-te i comparteix amb la Maisy, per gaudir de més diversió, al alçar cada una de les solapes. Per ensenyar als nens valors tan importants com la bona companyonia entre amics.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Biografía del autor:

Lucy Cousins va néixer a Anglaterra el 1964. Va anar a l'escola de Kent abans de realitzar un curs al Canterbury Art College. Posteriorment va obtenir excel·lents resultats en els seus estudis de disseny gràfic, seguits d'un curs de postgrau al Royal College of Art. El primer llibre de Lucy Cousins va ser publicat poc temps després que finalitzés els seus estudis al col·legi. Maisy se'n va a nedar va merèixer un esment especial a l'edició de 1992 del premi Bologna Graphics i un altre aquest mateix any al premi Bologna Critici in Erba.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición