La Mort Intima (Col·lecció assaig)

 
9788483000281: La Mort Intima (Col·lecció assaig)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

La mort intima editado por Columna edicions

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

«Quan la mort és propera, i la tristesa i el sofriment dominen els nostres sentiments, encara hi ha vida, i també joia i experiències de l'ànima d'una intensitat i d'una pregonesa potser mai viscudes fins aleshores».

Són homes i dones que no sempre saben que es troben a les portes de la mort, potser no encara. Tot al llarg d'aquesta difícil experiència que els durà a fer-se'n càrrec, Marie de Hennezel els acompanya dia a dia, ajundant-los a resoldre les seves inquietuds, a dominar la seva por i a alleugerir la solitud d'una vivència que resulta molt difícil de compartir amb familiars i amics. És precisament el contacte que ella té com a psicòloga en una unitat de cures pal.liatives amb els «moribunds» el que li ha permès de descobrir en aquesta experiència tan dolorosa l'autenticitat de la vida en el seu estat més pur.

Maria de Hennezel és psicòloga, psicoanalista i practica també l'haptonomia (aproximació tàctil afectiva). Presideix l'associació Bernard Dutant-Sida et Ressourcement. Igualment, participa en seminaris i cursos de formació sobre l'acompanyament a la fi de la vida.

 

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición