Breu història de gairebé tot (ORIGENS)

4,19 valoración promedio
( 216.088 valoraciones por Goodreads )
 
9788482648798: Breu història de gairebé tot (ORIGENS)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Com va anar el Big Bang? Què va fer desaparèixer els dinosaures? Quan van sorgir les primeres civilitzacions? On és el punt més llunyà de l'univers? Per què sempre ens fem preguntes sobre tot all. que ens envolta i, invariablement, acabem trobant una resposta tan senzilla que semblava impossible de ser plantejada? Totes les branques de la ciència s'apleguen i s'expliquen en aquest divertit, planer i ambiciós assaig d'un dels divulgadors científics més apassionats del món. Des de la geologia fins a la física quàntica, passant per les matemàtiques, la zoologia, la química i l'antropologia, el periodista. Bill Bryson posa a l'abast de qualsevol lector curiós els enigmes més cotitzats per la ciència antiga i moderna.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Biografía del autor:

Bill Bryson (Des Moines, Iowa, 1951) Periodista i escriptor. Tot i haver iniciat la carrera de periodisme a la Universitat de Drake, al començament dels anys setanta la va abandonar per viatjar per Europa i es va acabar instal·lant temporalment al Regne Unit. Anys més tard, havent acabat els estudis al seu país natal, va tornar al Regne Unit i va començar a exercir el periodisme als prestigiosos diaris The Times i The Independent. A partir de mitjans dels anys vuitanta, va començar a publicar llibres sobre viatges, lingüística anglesa i ciència, alguns dels quals el van fer mereixedor d'importants premis i fama internacional com a assagista.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición