L' escola estrambota (L' ESPARVER)

 
9788478712762: L' escola estrambota (L' ESPARVER)
From the Publisher:

La Maria Camescames i en Brutus Castanyer s'avorreixen a l'escola i estan cansats de les mateixes rutines. Un bon dia, s'assabenten de l'existència d'una escola molt especial que és tot el contrari d'una escola, i els nens aconsegueixen que els pares els hi deixin anar una temporada. A l'escola Estrambota no es posen deures, no hi ha normes, els alumnes no són nets i polits i al menú de migdia només hi ha postres.
Però un dia es produeix un robatori: un desconegut s'emporta l'Estrambollibre, un llibre fantàstic que pot concedir tots els desitjos a qui el sàpiga fer servir. I els nens han d'ajudar l'extravagant senyoreta Estrambota i el despistat senyor Blink a trobar-lo. El final de l'aventura els donarà una sorpresa inesperada i els farà veure les coses d'una manera molt diferent.

About the Author:

Imma Monsó (1959), va publicar la primera novel·la el 1996, No se sap mai, que va obtenir un gran èxit de públic i de crítica. La versió castellana, Nunca se sabe, va ser guardonada amb el premi Tigre Juan 1997. Com unes vacances, va obtenir el 1998 el premi Prudenci Bertrana i també el Premi Cavall Verd, en haver estat escollida per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana com la millor novel·la del 1998. Ha publicat els reculls de contes Millor que no m’ho expliquis (Premi Ciutat de Barcelona 2003) i Marxem, papà, aquí no ens hi volen (2004). El 2006 va publicar Un home de paraula, obra que va merèixer els premis Salambó, Terenci Moix i Maria Àngels Anglada a la millor novel·la en català de l’any. Després d’Una tempesta, publicada el 2009, amb La dona veloç va guanyar el premi Ramon Llull de 2011.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición