Vida i opinions de Tristram Shandy (A Tot Vent-tela)

 
9788477393207: Vida i opinions de Tristram Shandy (A Tot Vent-tela)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Vida i opinions de Tristram Shandy editado por Proa edicions

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

Tristram Shandy, gentilhome, és una víctima d’allò que el món anomena fortuna. Ell i els seus companys de desventures (personatges quixotescos, bufons shakesperians, filòsofs del tòpic, alcavotes, minyones i donzelles innocents) protagonitzen aquesta joia de la narrativa de tots els temps.

Novel·la publicada durant la segona meitat del segle XVIII, fa del pastitx un gènere original: textos mèdics, fragments d’erudició escolàstica, contes grotescos, dissertacions i vehements interpel·lacions al lector s’apleguen capriciosament en aquesta novel·la única. Fins a construir un gran fris de la condició dels homes i les dones, irònic i alhora travessat per una subtil simpatia cap a les debilitats humanes. L’incommensurable humor de Sterne i les seves excentricitats li han valgut renom universal. Per això Vida i opinions de Tristram Shandy serà recomanada sense prevenció pels seus lectors.

La traducció, rigorosa i intel·ligent, és obra de Joaquim Mallafrè.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición