Abandonar-se a la passió: Vuit relats d'amor i desamor (Biblioteca Mínima)

3,35 valoración promedio
( 118 valoraciones por Goodreads )
 
9788477275190: Abandonar-se a la passió: Vuit relats d'amor i desamor (Biblioteca Mínima)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Totes les protagonistes d'aquest singular llibre de relats viuen hist.ries d'amor. Tot i que del tot diferents, es diria que estan enllaçades, com si formessin part d'un conjunt, de vegades harm.nic, de vegades no tan amable. Subtil, de finíssima i delicada factura, per moments amb mans de fada o amb un to que no esquiva quan cal l'obscuritat i l'esquinçament que tan sovint envolten els sentiments, Kawakami torna a indagar, amb veu singular, en l'amor i la passió.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Biografía del autor:

Hiromi Kawakami (Tòquio, 1958) va estu­diar Ciències naturals i va ser professora de Bio­logia fins que el 1994 aparegué la seva primera novel·la. Els seus llibres han estat guardonats amb els premis literaris més presti­giosos, que l’han convertida en una de les escriptores japoneses més llegides. Quaderns Crema ha publicat les seves novel·les El cel és blau, la terra blanca (2001; Quaderns Crema, 2009), que va rebre el Premi Tanizaki, Allò que brilla com el mar (2003; Quaderns Crema, 2010), i els relats Abandonar-se a la passió  (1999; Quaderns Crema, 2011).

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición