Dillatari (D'un dia a l'altre)

 
9788477275091: Dillatari (D'un dia a l'altre)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Seguint la petja d'autors com Miguel Torga o Iorgos Seferis, aquest és el diari d'un poeta "menorquí fins al moll emblancat dels meus ossos", en què vida i literatura es conjuguen de forma indestriable.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

Seguint la petja d’autors com Miguel Torga o Iorgos Seferis, aquest és el diari d’un poeta "menorquí fins al moll emblancat dels meus ossos", en què vida i literatura es conjuguen de forma indestriable. Menorca, el mar, la petita cala de Macaret, són els llocs de referència del qui viu la literatura com una passió obsessiva, lúcida i devoradora, i que escriu per a un lector invisible que té les faccions mesclades de tots els autors que estima. Tots ells conviuen en aquestes pàgines amb el poeta que intenta, com el viatger Bruce Chatwin, fer de l’escriptura la pintura de la veu i converteix la seva illa en un univers literari que recorre amb l’esperit de l’aventurer i el caràcter reflexiu de l’estudiós.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición