Etapes d’una nova vida: Diari d’un exili (D'un dia a l'altre)

 
9788477273677: Etapes d’una nova vida: Diari d’un exili (D'un dia a l'altre)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Reseña del editor:

Sebastià Gasch, com Xammar, Sagarra i el mateix Pla, representa l'època més esplendorosa del periodisme català durant el segle xx. Reputat cronista de la nit barcelonina dels anys 30, se singularitzà per les seves crítiques d'espectacles de varietats, music-hall i circ. Però l'any 1939, l'home sibarita i refinat es va trobar, de sobte, emprenent el dur camí cap a l'exili francès. "Etapes d'una nova vida" és el diari inèdit, aparegut fa pocs anys entre els papers de Gasch i que Quaderns Crema edita per primera vegada que relata amb la fidelitat i l'emoció de la vivència pròpia aquesta experiència. Retrat precís de circumstàncies i companys d'exili tan destacats com Francesc Trabal, Joan Oliver o Armand Obiols, aquest llibre és el testimoni viu i apassionant de l?adaptació a una «nova vida», a més d'un document històric brillant que acosta el lector a un moment fonamental de la nostra història més recent.

Biografía del autor:

Sebastià Gasch (Barcelona, 1897-1980), periodista i crític compromès amb la innovació creadora, va ser un defensor fervent de les avantguardes. Al mateix temps, i gràcies als articles publicats en les revistes més importants del moment, va revalorar gèneres oblidats fins aleshores per la crítica com el music-hall, el circ o la dansa. Autor de més d'una trentena de llibres, entre els quals destaquen El circo y sus figuras (1947), Expansió de l'art català al món (1953), París, 1940 (Quaderns Crema, 2001) i Etapes d'una nova vida (Quaderns Crema, 2002), el conjunt de la seva tasca periodística i literària el converteix en testimoni imprescindible de la vida cultural catalana i europea del segle XX.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición