Dues cartes: i altres relats (Biblioteca Mínima)

4 valoración promedio
( 10 valoraciones por Goodreads )
 
9788477272373: Dues cartes: i altres relats (Biblioteca Mínima)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Reseña del editor:

«Mrozek és un humorista, que en aquest cas vol dir que parla amb una total seriositat. És satíric, que vol dir que ridiculitza el món per tal de millorar-lo. És surrealista, que vol dir que està interessat en la veritat, però que, per tal de fer-la entenedora, la transfigura en una cosa estranya partint de la realitat més radical. És un home de l?absurd, que vol dir que ens fa evidents els contrasentits per estimular la raó.» MARCEL REICH-RANICKI

Biografía del autor:

Slawomir Mrozek (Borzecin, Polònia, 1930) va estudiar arquitectura, història de l'art i cultura oriental. Abans de revelar-se com a escriptor, va aconseguir un cert èxit com a periodista i dibuixant satíric. A partir de 1957, la seva carrera literària es desdobla en dues facetes molt definides, la d'autor dramàtic -que li ha merescut un reconeixement universal i un extraordinari èxit popular- i la de narrador. Entre els seus relats, destaquen els que hem recollit a Quaderns Crema, La vida difícil (1995), Dues cartes (1997), L'arbre (1997) i Joc d'atzar (2001).

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición