La visita de la Dama (Alerta roja)

 
9788476299814: La visita de la Dama (Alerta roja)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

No podem tenir-ho tot previst. L'atzar intervé en les nostres vides i les condiciona. Un detall insignificant ens pot marcar per sempre. Si aquella tarda no hagués fet tanta calor, si en Martí s'hagués quedat a casa una estoneta més per estudiar, si hagués anat a la muntanya en lloc d'anar cap al mar, no hauria trobat en Miquel i la seva vida seria d'una altra manera. I la d'en Miquel, també. L'amistat entre els dos xicots i el descobriment de les vivències de l'avi d'en Miquel els marquen profundament, perquè saben transformar-ho tot plegat en una experiència positiva. La vida és plena de sorpreses i de misteris.L'amistat entre en Martí i en Miquel, i el descobriment de les vivències de l'avi d'en Miquel els marquen profundament, perquè saben transformar-ho tot plegat en una experiència positiva.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

L'atzar fa que en Martí i en Miquel es coneguin. L'amistat entre els dos xicots i el descobriment de les vivències de l'avi d'en Miquel els marquen profundament, perquè saben transformar aquestes relacions en una experiència positiva.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición