Català Guai. I - Clau d'exercicis: Fonètica i Ortografia (Lectures i itineraris)

 
9788475841267: Català Guai. I - Clau d'exercicis: Fonètica i Ortografia (Lectures i itineraris)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Reseña del editor:

El volum que teniu a les mans és el primer Quadern d’una sèrie que amb el títol de Català guai és dedicat a la fonètica i l’ortografia. Tant en aquest volum com en els que vindran a continuació, Català guai, no pretén pas, de cap manera, entrar en la tan trompetejada —per mal plantejada— polèmica entorn a l’absurda dicotomia català heavy/català light, ni tampoc vol oferir cap tercera via. Es tracta, simplement, d’un material fungible —però ben editat, amb tipografia, en forma de llibre— pensat, sobretot, per a aquells alumnes que vulguin o necessitin recuperar la part d’ortografia treballant pel seu compte, paral·lelament a les activitats pròpies de laprogramació del curs o durant les vacances d’estiu. A més a més, el llibre pot ser útil com a material per treballar a classe, amb el guiatge i la intervenció del professor, sobretot en crèdits monogràfics, hores B, etc. La idea de les autores sobre l’aprenentatge de l’ortografia es basa en el matrimoni —no sempre ben avingut— de fonètica i ortografia. Per això, parteixen d’uns continguts fonètics bàsics i en treballen la representació en la llengua escrita. Els eixos o criteris principals sobre els quals gira el mètode són els següents: a) donar primacia a la norma per damunt de les excepcions; b) partir de frases normals, versemblants, i per tant —en contrast amb altres materials que circulen— no rebuscades, sense «trampa», i c) emprar un vocabulari al més acostat possible a la parla col·loquial d’avui dia, a la sensibilitat i als gustos dels joves. Tot partint sempre d’un text no necessàriament «literari», es proposen a l’alumne una sèrie de tests, jocs, exercicis, dictats, a fi que assimili bé les normes sense adonar-se’n, de forma deductiva. El llibre va complementat amb una Clau d’exercicis. Estem convençuts que Català guai, per la seva amenitat i atractiu, que el fan adient tant per a BUP, COU, FP i cicle de 12 a 16 anys, com per a nois de segona etapa d’EGB o adults amb «assignatures pendents», està predestinat a convertir-se en un veritable best-seller.

Biografía del autor:

Mercè Foradada és llicenciada en Filologia Catalana i actualment exerceix com a professora numerària en un Institut de FP. Amb una llarga experiència docent, ha col·laborat en el món editorial com a autora de llibres de text. Lupe Moratalla és llicenciada en Filologia Romànica Hispànica i exerceix també com a professora numerària en un Institut de FP. Havent-se dedicat des de sempre a l’ensenyament (tret d’un breu parèntesi d’activitat teatral), té igualment experiència en el camp de la reeducació d’alumnes amb dificultats escolars relacionades amb el llenguatge i la psicomotricitat.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Comprar usado Ver libro

Gastos de envío: EUR 11,00
De España a Estados Unidos de America

Destinos, gastos y plazos de envío

Añadir al carrito

Los mejores resultados en AbeBooks

1.

Merce¿ Foradada / Lupe Moratalla
Publicado por Laertes, Barcelona (1995)
ISBN 10: 8475841260 ISBN 13: 9788475841267
Antiguo o usado Rústica Cantidad disponible: 1
Librería
El Pergamí Vell
(Sant Celoni, BCN, España)
Valoración
[?]

Descripción Laertes, Barcelona, 1995. Rústica. Condición: Excelente. Lectures i itineraris, 7. Quaderns, 1 LOS PEDIDOS CONTRARREEMBOLSO TIENEN UN SUPLEMENTO DE 2,00 EUROS. Nº de ref. del artículo: 017112

Más información sobre este vendedor | Contactar al vendedor

Comprar usado
EUR 6,00
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 11,00
De España a Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío